ABOUT INSTAGRAM…!

Allmänt

 

Det här blev en tröttdag, inte ens promenaden hjälpe, ha, ha, men det är helt OK att ha en sån dag ibland och det är verkligen underskattat med att ta sig en “nap”.  Sen har jag försökt att lägga upp en till bild på min insagram men ni förstår inte hur mycket tid jag lägger i att hitta bilder som matchar flödet….oh my…  så antingen måste jag sluta vara så petig och bara posta på, eller så får det helt enkelt bara ta sin tid mellan att jag postar nya inlägg så att flödet blir så snyggt som möjligt för för mig så är det en viktig sak eftersom bilderna speglar min stil och min personlighet. Men jag borde fixa att få upp bilder oftare än 1 gång i månaden, ha, ha.  Hur som helst… en fråga: vad vill du se mer / mindre av i mina instagram inlägg? Ska jag köra på med den mix jag redan har? eller fokusera mer på tex mina dukningar och present-tips?

Vilken inspiration söker du mest efter på instagram och vad känner du saknas mest där ute? Hit me!

 

Jag är betydligt mer aktiv på instagram storys och lägger oftast upp inlägg där dagligen men här, i mitt flöde, så blir matchningen för att skapa harmoni i bildflödet en helt annan sak så därför kan det ta tid mellan inläggen.

 

Om du inte redan följer mig på instagram så heter jag : gizmolinas där.

 

Njut din kväll och fyll den med mys!

37
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “ABOUT INSTAGRAM…!”

 1. Nilla says:

  Tycker alltid att du lägger upp så fina bilder på din instagram, ja även i bloggen såklart. Men jag har aldrig tänkt på att det tar mycket tid för att bilderna ska matcha flödet. Men jag ser nu att det går som en rosa tråd genom alla bilder, rosa, vitt och blått och allt är så vackert.

  Du har verkligen sinne för vackra detaljer, och du får alltid till en helhet i allt från dukning, paketpapper, snören och blommor osv.

  Men om jag för önska fritt så får du gärna tipsa om hur man kan matcha kläder, typ en basgarderob. Jag älskar att blanda beige, blått och vitt, typ Jeans, vit skjorta med en kavaj och sneakers, lite sportigt och inte för uppklätt.
  Tipsa gärna om bra hudvård, dofter och annat som får oss att må bra.
  Din blogg är verkligen som ett magasin med lite av varje, och det är just det som gör att vi kikar in här varje dag.
  Ha en fin kväll och imorgon ska jag kika i brevlådan, så spännande att “få paket” 😉
  Kramar <3

 2. Lena says:

  Jag tycker som Nilla ovan. Det är en bra och fin mix med lite av varje – fortsätt så tycker jag så har du här en trogen följare för evigt 🙂
  Gärna tips om kläder för lite “finare” tillställningar. Du har bra smak – den gillar jag och passar mig ypperligt.
  Resor är stort intresse för mig och tar tacksamt emot tips.
  Önskar en fin dag och ser redan fram emot nästa blogginlägg 🙂

  • Kicki says:

   Tycker mycket om att följa dig och har gjort så i många år Jag skulle gärna se lite mer från Johannas garderob. Tycker det är svårare o svårare att handla till tonåringar. Ser på hennes stil att hon gillar sånt som tonårstjejer gör så gärna lite länkar

 3. M says:

  Bra mix men gärna kortare texter i bloggen. Blir oftast för min del att jag bara skummar texten 🙂

  • LLA says:

   Bloggen är väl jättebra för långa inlägg och så korta på instagram tänker jag? Särskilt nu när sidan blivit mobilanpassad.

 4. Elin says:

  Jeg liker også variert innhold i feeden på instagram, synes fort kontoer blir kjedelige om det bare er samme innhold hele tiden (type hvitt interiør og bilder av samme hylle/sofa etc). For min egen del liker jeg også at bildene legges opp når de tas, jeg liker ikke å legge opp bilder nå fra en ferie jeg var på for lenge siden, men det er kun for å “holde orden” 😉

 5. C says:

  Vill se mer dukning, inredning och presnettips och liknande. Inga bilder om när du går på flyget eller guld-lounchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *