ABOUT LAST NIGHT…

Mina kära bloggvänner! 

Min dag igår försvann i ett fixa-inför-halloween-familje-middag race också pågick det playdate här hela eftermiddagen med pumpa karving och bak så därför fick jag ingen tid vid min mac… Förlåt!

Och idag söndag och vi är preciiiis på väg ut genom dörren. Bowling + middag står på schemat så vi ses igen när jag är tillbaka här hemma i Casa Gizmolina!  Lämnar er med ett litet bildregn från gårdagens festligheter så länge! 🙂

 

Som alltid blir det stress när jag ska ha gäster…  (tidsoptimist deluxe) så jag kom inte 100% i mål med min dukning men så här blev det i alla fall. Växterna på bordet tycker jag är så halloween-coola, lite som en spökskog…  och spökservetterna blev en quick-fix då jag inte fick tid att knyta band etc runt  mina lilleservetter…  

På vinglasen har jag fäst stickers från Panduro också spred jag ut några läskiga spindlar här och där…  Den lysande pumpan kommer från Clas Ohlson och pumpan med thé lys i är från TGR .

Till J och hennes bästa vän V som är uppe på besök dukade jag så här!  I goodiebagen gömde sig godis (bl.a. en riktigt läskig blodpåse…) och det där coola skeletten till höger, det är en penna från Lagerhaus.

Alltså vi tok älskar en färdig chokladkaka mix och bjuder i princip alltid på den till dessert då vi har gäster men nu, p.g.a. halloween, så gjorde vi på ett nytt sätt..  J & V fick göra portionsbitar med hjälp av de fina halloween formar som jag beställt från Meri Meri Party.  Men att använda formar på en nygräddad, ljummen, tårta är ingen lätt sak. Ha, ha. Hur som helst – de smakade ljuvligt gott och om du frågar mig så blev de riktigt, riktigt coola trots allt. (till dem serverade vi fluffig grädde, och de ätbara ögonen + det läskiga strösslet, de har jag hittat hos Panduro)

 

Uppdaterar med bildtext när vi kommit hem. Nu måste jag byta om! Uppdatering: då är bildtexterna i box! jag var för trött för att få de till igår…zzz…. somnade som en stock.

Önskar dig en  riktigt skön & härlig söndag fylld av avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Halloween | 2 Comments

2 responses to “ABOUT LAST NIGHT…”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Wow så fantastiskt fint du har gjort, dykningen är verkligen in i minsta detalj så vackert. Det ser alltid så stämningsfullt att sitta där på er ljusgård med så fint

  2. Lena says:

    Åhhh vilken fin dukning du gjort… du är super!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *