ABOUT MY BIRTHDAY…!

Allmänt

Happy New Year mina kära bloggvänner! 

Eller ja, Happy New Year till alla oss som fyllde år igår, 17 september!  För idag är första dagen på vårt nya år och jag är så otroligt super pepp på att se till att det ska bli ett av mitt livs bästa!  Men alltså jag satte bubblet i halsen igår då min älskade mamma hade skrivit vad jag fyller på kuvertet till presenten. Oh my… tur att det gick att se det från en annan vinkel om jag vände kuvertet upp och ner, ha, ha.  Oavsett så är jag självklart enormt glad & tacksam över alla. år jag får uppleva i livet och med varje nytt år följer nya minnen, upplevelser, ny kunskap och inspiration !

Och Happy New Week till oss alla! 18 September it is och de varnar för SNÖ här i Norrbotten i dagens tidning, i och förr sig längre upp / in i landet men ändå…  och min bror berättade igår att det var -4 grader (på väg mot Piteå) häromdagen då han körde till jobb och helt vitt av FROST !  Så idag åker den stora solsängen in i förrådet och de där ljusslingorna som jag fortfarande inte fått upp ska prioriteras innan höstrusket för sin entré på allvar. Men först : ett bildregn från igår, min födelsedag, som firades här hemma i Casa Gizmolina tillsammans med delar av älskade familj.

 

A work in progress… ! Startade med att placera de helt fantastiska rosor som jag fick av mina J i Dagg i vasen och sen blåste jag upp Happy Birthday ballonger i rosé. De ballongerna gör verkligen mycket ut av sig och sprider härlig födelsedags feelings i rummet. Jag köpte mina hos Party Land i Oslo men du hittar de tex hos Partykungen online. 

 

Alltså storleken på rosorna… ♥♥♥ Och ballongbågen är kvar sedan vi firade min mamma 80 år i juli.  Jag älskar att krydda hemmet med ballongbågar, de är en festlig inredningsdetalj. 

 

Här börjar dukningen ta form  med ett par nya underlägg i härlig rosa sammet och linneservetter från Åhléns. Jag testade att matcha olika servetter…  och gick till slut med de som har Happy Birthday text for det var ju trots allt min födelsedag!

 

Bordet är aldrig dukat förrän blommorna är på plats om du frågar mig!  Jag gick för hortensia som jag klippte från en kruk-hortensia (fick ej tag i rosa snitt..) också lite eucalyptus till det för att skapa extra “liv”.  Vattenglasen med guldkant är favorit sedan många år tillbaka: från Svenskt Tenn. 

 

( uppdaterar med bildregnet under dagen för sitter upptagen)

Och tusen 1000 miljooooner TACK för era “presenter” till mig i mitt förra inlägg i form av att ni gav mig feedback på vad ni förknippar med “Gizmolina”! Era svar är otroligt värdefulla för mig på resan vidare med min blogg och jag är er därför från hjärtat sååå tacksam över era fantastiska och rörande svar!  Det var den finaste present jag kunde få!!!

♥ Love U !!! ♥

Önskar dig en magisk start på veckan!  och året!  – för er som liksom jag startar nytt år dag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

18
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “ABOUT MY BIRTHDAY…!”

  1. Karin says:

    Så festligt dukat! Förstår att det blev en fin dag.
    Men jag skulle gärna vilja veta vad du serverade. Likaså vore det roligt och inspirerande att se vad menyn på Johannas födelsedag bestod av. Såg att fler som kommenterat önskat få veta mer om maten.
    Tack på förhand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *