Absolute Kidz = Absolute vuxet ;-)


Suddig bild för vi dansar och Johanna ville absolut ha på sig sina hörlurar 😉

Okej, jag erkänner utan minsta tvekan att jag älskar Johannas nya cd, Absolute Kidz ! 😉  Jag blir GLAD av alla discolåtar och jag har tok dansat till dem med Johanna i kväll.  Hon höll på att skratta på sig då jag hoppade upp & ner och sprattlade med armar & ben 😉


Detta är cd´n som shoppades för 59sek idag i ett "billig-stativ" vid kassan. Såg nu att den är från 2007 fast det spelar då ingen roll, tvärtom ! för det betyder att det måste finns fler kidz cd´s att skaffa till samlingen… 🙂

Men…  alltså det är ju TUR att hon inte förstår texten ("mama give me the sangria…")  eller ser musikvideon till den HÄR låten som vi dansade järnet till (klicka och kolla in videon, man döööör, humor på hög nivå … 😉   och samma sak gäller den HÄR låten där Markoolio sjunger "dricka hemkört med cola i en uppblåsbar pool.." 😉 

Hola, hola, rataratara säger jag bara ! 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Absolute Kidz = Absolute vuxet ;-)”

  1. Anonymous says:

    så gøyt dere har det sammen! Johanna har en mamma som ivaretar henne på alle sett 😀 Natti 😀

  2. karin says:

    hahaha men gud jag höll på att garva ihjäl mig,har helt glömt av slemmige gunther,hette han gunther föresten,massa kramar till er.

  3. Susanne says:

    Haha, den är ljuvlig! En riktig partylåt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *