AFFIRMATIONS KORT!

Gooodmorning darlings! 

Då är den här, jullovets sista dag! och jag måste säga att jag känner mig riktigt klar för vardag nu för det här känns som den l.ä.n.g.s.t.a ledighet vi någonsin har haft. Men med det sagt så gör det ju ändå absolut ingenting att vi har fri idag för det är ju bara sååå skönt!  Vi myser på här hemma och har inga stora planer. Ja, förutom att fixa till 2 rum på övervåningen, tvätta, städa och skotta snö. Ha, ha.

Och nyss så invigde vi en av de julklappar som jag fick av min bästa vän K: Affirmations kort! och SOM jag älskar sånt! Så jag tror minsann att jag hittat en ny sak som vi girls ska starta varje dag med, då vi äter frukost. För det är fint att starta dagen med en reflektion…! Jag använder liknande (professionella) kort  i min coaching då min klient inte riktigt kan sätta ord på sina känslor, det är bra med bilder / symboler / affirmationer för de sätter igång en process i oss som lättare kan ta oss mot våra mål. Prova! 🙂

Man lägger alla kort upp och ner på bordet och blandar om… Sen drar man ett kort…

…som man läser upp högt! för det är vetenskapligt bevisat att vi tar till oss saker som vi läser högt på ett bättre sätt än de vi läser tyst.  Och det här kortet som jag drog idag var ju som gjort för mig!  Livet är verkligen en buffé av möjligheter och vi ska tillåta oss att göra val som gör oss allra lyckligast…! 

 

Nu ska jag gå upp och fortsätta där vi slutade igår, med att röja i pysselrummet. Och du, kom i håg att ditt liv är ditt så ta val utifrån vad som känns rätt i ditt hjärta och inte efter vad som passar bäst i andras ögon… !

Önskar dig en fantastisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “AFFIRMATIONS KORT!”

 1. Tina says:

  Hej!
  Kan du inte berätta mer om coaching? Jag förstår inte riktigt vad det går ut på!?
  Behöver man “prata” tänker jag att man går till psykolog/kurator/terapeut. Men det här kanske inte är för att prata? Du kanske har skrivit om det förr men jag hittar inget inlägg, men du har kanske nått att länka till?
  Ha en fin dag!

  • Om du önskar att veta mer om hur coaching fungerar så är ett tips att googla och läsa på men helt kort:

   Att gå i coachning är en fokuserad satsning på din utveckling och du måste ha ett eget driv för att kunna tillgodogöra dig coachning.

   Det är inte samma sak som att besöka en psykolog / kurator / terapeut eftersom de oftast ger dig tips & råd. Som coach ger jag inga tips och råd till hur du ska förändra ett beteende eller nå ett uppsatt mål, i stället så hjälper jag dig att själv finna lösningen på ditt problem genom att ställa dig frågor, jobba med speglingar, vara ett stöd och utmana dig, inte genom att komma med svar, tips eller råd…

   Så, man kan förenklat säga så här: Om du behöver goda råd kan du skaffa en mentor. Om du mår dåligt kan du gå i terapi. Om du vill utvecklas, få resultat och göra förändringar i ditt liv ska du gå i coachning.

   Hoppas det gav dig lite mer svar, annars är som sagt ett tips att googla coachning så finner du massor med info. !

   Önskar dig en riktigt fin dag Tina och om du skulle vara intresserad av coachning så är du välkommen att kontakta mig via e-mail: annastina@gizmolina.com Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *