WINTER – SPRING – SUMMER…

Allmänt

Ljusare dagar, mindre snö och mildare….härligt ! 

Morning darlings!

Det är kanske l.i.t.e. tidigt att börja prata om våren men när vi girls gick upp till skolan, i joggeskor, med bar asfalt under fötterna så kändes verkligen som vår! och även om vintern kommer tillbaka (för det kommer ju heeelt säkert att snöa mer) så är det oavsett snart vår för mars är runt hörnet och vips kommer det att vara april… och sen har vi s.o.m.m.a.r. igen och precis som tidigare år så kommer vi att tillbringa en stor del av den i Thailand eftersom Phuket är som vackrast !  

Om du är nyfiken på hur det ser ut på beacherna i Phuket ser ut juni / juli så hittar du mängder av pics om du söker i mitt bloggarkiv.

Ett av mina absoluta favorit-beachwear-märke är Melissa Odabash.

Det finns inget snyggare än vita bikinis. Jag är ständigt på jakt efter den perfekta (de blir ju tyvärr gula så fort av pool, solcreme, beach etc…) , precis på samma sätt som ständigt söker de perfekta jeansen…

Exakt hur snygg är inte denna? Jag tittade på den innan jag reste till Phuket i julas men då var den redan utsåld i min size…

Jag hade en lik baddräkt som denna, fast i blått, men lyckades glömma den på hotellrummet på Mallorca för x-antal år sedan. Har fortfarande ångest för det för den var såååå snygg…  (ni vet hur det är då man hänger saker på insidan av badrumsdörren…)

Oh my, när jag ser de här vackra bilderna så inser jag att det är en himla tur att det är en stund kvar till sommaren för det innebär att det fortfarande finns hopp om beach-14 kroppen. Fast det är klart, då får jag kanske sluta äta direkt ur de där Mövenpick Swiss chocolate boxarna sent på kvällarna.. 😉

Nu ska jag fotografera saker jag ska sälja så:  från ca kl.10 kommer min UTFÖRSÄLJNING att starta här på bloggen. Missa inte det!

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “WINTER – SPRING – SUMMER…”

 1. Titti says:

  Åh vad snygga sommarplagg……jag älskar att spana efter sådant som kan användas i Thailand.
  Åker dit i juni/juli….
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Eller hur? Jag vill ha alla! och precis som dig så är jag ständigt på jakt efter Thailand-kläder för man har ju en lite annorlunda garderob där nere i värmen… Så härligt att du också ska dit i sommar! 🙂

   Önskar dig en fin torsdag! Kram!

 2. Maria says:

  Åh…den där vita spetsklänningen skulle jag gärna möta sommaren i på Ibiza. I den kanske jag kan dölja de där kilona jag aldrig lyckas bli kvitt. En härlig torsdag önskar jag dig…..krams Maria ♡♡♡

  • gizmolina says:

   Håller med dig Maria! Den är en dröm… och perfekt till att dölja…. ! 😉 Och hur lyxigt härligt låter det inte med Ibiza! Jag var där för måååånga år sen och längtar alltid tillbaka… En dag så!

   Önskar dig också en riktigt härlig dag! Kram!

 3. Anita says:

  Så mycket snygga plagg du la upp på bloggen idag. 🙂 Har nyss kommit hem från Phuket. Var där i 3 veckor såå skönt och varmt i vattnet och luften. Hmmm thaimat mums. Hur är vädret där i juni/ juli? Regnigt?

  • gizmolina says:

   Åhhh så underbart det låter att du precis kommit hem från Phuket! Lucky you!!! 🙂 Vi hade planer om att åka dit på vinterferien men avbokade i sista stund… så nu får jag se fram emot nästa resa till sommaren i stället. Vi har varit där på sommaren de senaste 6 åren och det är ju regnperiod då men vi har haft tur med vädret alla år utom ett (då det regnade 1 vecka av 3…). Visst får man räkna med regnskurar ibland, men det går oftast över fort! och värmen är ju där ändå så det gör inte så mycket. Men – i somras då vi var där regnade det nästan i.n.g.e.n.t.i.n.g. de veckor vi var där så det var helt magiskt !

   Personligen föredrar jag Phuket på sommaren eftersom det är off season och nästan inga turister. Den största skillnaden är att du inte får bada så långt ut då p.g.a. undervattensströmmar. Det är gigantiska vågor och det kryllar av surfare på alla beacher… Och det är såååå vackert!

   Önskar dig en härlig dag Anita! Kram!

 4. Isolina says:

  Lite sen kommentar kanske men såg att denna fanns på, http://thelocalhipster.com/product/strandtunika-i-vit-spets

  Tveksamt dock om det är samma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *