ÅH KÄRLEKEN….!

12313512_10153206860135796_513963615316844241_n

Snapshot i bilen då jag hämtade J på skolan idag.  Jag behöver fixa utväxten (saknar min bästa frisör), färga brynen (saknar Fred) , fixa till mina vippe extensions som pekar lite hit & dit (saaaaknar Pille Joosep Studio) , få lite färg på näsan…. men – en underbart fluffig halsduk har jag. Det är bra! Ha, ha. 

Men alltså såg du kvällens Bachelor final?  Åhhhh så BRA att han valde Rebecka! Jag blev helt rörd…& så  f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. att  kärleken vann över den tillfälliga passionen. De ser SÅ lyckliga ut… som soulmates… !  Eller vad tycker du? Om du såg?

Sen en helt annan sak- jag har varit katastrof dålig på att knipsa bilder av dagens outfit sista tiden av flera orsaker. Först och främst för att jag inte har så många fotografer omkring mig (JIG på resa, J är tokless på att knipsa pics.) och sen för att jag blivit tjockis… (eller ja, jag har gått upp i vikt).  Något som i.n.t.e. är speciellt festligt när vi ska iväg till beach-life om några dagar… Men som man bäddar får man ligga!  och jag har bara mig själv att skylla.  Men jag ska bättra mig och visa mer fashion inspiration för nu börjar jag själv att sakna det här på bloggen. Så ja, skärpning på den punkten helt enkelt!  🙂

12301769_10153206845975796_2955691956979822216_n

Så där ja, då är årets smällkarameller i box! (gårdagens juleverksted  med söta vänner fortsatte idag…) och de är så fyllda med godis att det finns risk att ett par julgranar kommer att välta. Ha,ha. 

Och på tal om fashion så var Johanna super duktig och provade igenom sin sommargarderob i kväll så nu är hennes packning i box. Men – jag har kvar att prova min och jag gissar att jag vuxit ur betydligt fler plagg än darlingen…. oh my…. N.O.T. good! så – får nog köra burka i Thailand och dejta löpbandet så ofta jag kan och orkar.  Well, well, det ordnar sig nog och med ett nytt fräscht år i sikte så ligger ju möjligheterna öppna…

Nu vräker snön ner här och det är så där magiskt vackert ute igen. Snön alltså… den ger verkligen julkänslor!

Sweet dreams sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ÅH KÄRLEKEN….!”

 1. elin says:

  Tips til trening for deg som har kjeller: løpebånd med tv foran!!! Det hadde jeg garantert hatt dersom vi hadde hatt hus med kjeller. Deilig å ikke trenge gå til sats for å løpe på båndet 🙂

  • gizmolina says:

   Det är precis det vi planerar att skaffa när vår källare är renoverad efter den tråkiga vattenskadan…! 🙂 Can´t wait!

   Önskar dig en festlig lill-lördag Elin! Kram!

 2. Linda says:

  Ja visst var det bra att han valde Rebecka! Helt klart den vettigaste tjejen av dom som var med tycker jag. Blev dock lite fundersam när han även frågade Alexandra om att spendera natten med honom efter dejten med R…=) Hoppas dom fortfarande är kära &lyckliga, spännande att se ikväll!

  På tal om kärlek, är det inte tufft att Jig är borta så mycket? Jobbar han borta hela veckorna nu? Min sambo jobbade flera år som riggare i Norge & var borta 2 veckor sen hemma 4 veckor. Trots att han var hemma mer än han var borta var det så jobbigt när han väl åkte på jobb. Blev ännu jobbigare efter att vi fått barn. Brukade tänka på dig då faktiskt, som fixade att vara ensam så mycket med Johanna. Nu jobbar han “som vanligt” på hemmaplan, så underbart!

  Burka haha =) Nä, du är JÄTTEFIN Anna-Stina! =)

  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fina ord Linda! De värmer verkligen och lyser upp min dag här! 🙂

   Sen hoppas jag också att Mr.Bachelor & Rebecka fortfarande är kära & lyckliga! Ska bli spännande att se de intervjuas i kväll….! Can´t wait!!!

   Och ang. att jIG är bortrest så mycket så har jag blivit så van vid det att jag faktiskt inte tänker på det så mycket. Det har blivit vårt sätt att leva och lika härligt som jag tycker att det är då han är hemma tycker jag att det är då han är borta. Det låter kanske konstigt. Ha, ha. Men så är det. För jag trivs med att vara själv också så egentligen får jag det bästa av båda världar! 😉 Och efter att vi flyttat hit , och han pendlar till Oslo varannan vecka, så ses vi faktiskt mer än någonsin! nästan för mycket ibland för jag är ju inte van att ha någon här hemma så ofta. Ha, ha. 🙂

   Önskar dig den allra bästa onsdagen fylld av lyckliga stunder! Kram!

 3. Fina!! Vet du, jag sitter & läser “ikapp” lite hos dig. Har haft en lång depp utav dess like, men nu börjar jag öppna ögonen för omvärlden igen.

  Jag ville bara säga att jag tycker du är så himla fin Anna Stina. Ser du tycker du är tjock, men jag ser bara en fin Anna Stina!!
  Nu vet jag hur det är, om du känner det så, så är det så…. Jag är nämligen väldigt där själv om dagen.
  Men jag ville tala om att jag absolut inte ser det du ser <3

  Kram & njut Thailand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *