ÅHHH VILKEN HÄRLIG HELG!

Allmänt

Ibland är ljuset bara helt magiskt… Fångade den här bilden lördag morgon då jag satt vid min mac.

Kära fina underbara bloggvänner!

Vilken härlig, vacker & soooolig helg som går mot sitt slut! Och äntligen kan jag lasta ner bilder igen!!! vet inte vad som kan ha blivit fel igår…? kanske var min mac bara trött och behövde sova ut ordentligt?  En annan som också är trött är hjärtat…zzz.. Hon somnade framför sin lilla i-pad på sjeselongen för ca 1 time sedan och nu bar jag precis in henne till sängen och jag tror faktiskt att hon sover för natten. När hände det sist? För kanske 3 år sen?!  Fast inte konstigt hon var trött efter att ha haft sleepover besök, sena kvällar och en ovanligt tidig söndags-start.

Jag lastade föresten precis ner en massa bilder från helgen och konstaterade att jag inte är med på en enda…?!? herregud, det brukar väl aldrig hända?! Ja, ja, ni får väl se bilder av mig i morgon istället då! 😉  Anyway – lördagen var bara helt fantastisk! Dagen startade med att jag skulle titta inom Spazio som startade salg med -50% på allt (ett tips! till er som är lika glad i Cathrine Hammel som jag är) så jag lämnade mina J hemma och trippade iväg dit redan runt kl.10.30. Mötte, spontant, upp en väninna där och på den vägen blev det… Det var nämligen markedsdag i Skovveien / runt omkring på Frogner, så vi tog oss en liten tur och vilken h.ä.r.l.i.g. shoppingtur det blev!  INTE ofta jag hittar något jag vill ha på salg/rea alltså men igår så…!  Jag gjorde verkligen super duper bra köp och kom hem SÅ h.a.p.p.y. ett par timmar senare.  Sen fortsatte dagen lika härligt som den startade med att 2 av mina bästa vänner kom över senare på em med sina girls och jag dukade upp med sommarlekar (boccia, hopprep, kasta ringar etc.) , frukt och bubbles i hagen och där blev vi mamas sittande i solen helt fram till kl.20. Loooovely!  Jag fullkomligt  älskar sånna dagar då det ena ger det andra också blir det bara så bra till slut!

Efter att vi avslutade vår lovely kväll i hagen så blev J´s söta kompis Elsa med oss upp på sleepover. Jag  grillade god middag och sen, helt plötsligt, fick de söta små för sig att de skulle bada badkar. Tillsammans med alla pet shops! Ha, ha. Underbart!

När girlsen somnade chillade jag på terrassen en stund innan jag gick och la mig rekord tidigt.  Alltså jag var sååå trött…zzz

Och Gucci han avslutade också kvällen ute på terrassen, precis som han brukar och han är ju bara världens finaste då han ligger med tassarna i kors. 

Ljusslingan (de vita bollarna) som ni ser bakom Gucci är föresten ett tips!  Jag har 2 st ute på terrassen och de laddas med hjälp av solceller på dagen och lyser sen super fint i mörkret på kvällen.  Hittade de hos IKEA för en liten stund sen.  Tänk så mycket bra de har där… jag älskar verkligen den butiken!

Nu var egentligen min plan att köra på med alla bilder från idag men jag insåg att inlägget skulle bli typ 1 mil långt då så jag delar upp det och bjuder på de bilderna senare istället.  Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska gå och tokröja på sovrummet. Ni vet det där prosjektet jag skrev att jag skulle göra i helgen… men så blev det ju så soligt och så mycket annat som lockade… men nu, nu är det dags!  Och jag har ju hela 4 timmar på mig innan helgen officiellt är över  fast egentligen är jag precis lika trött som Johanna så vem vet, kanske hinner jag bara puffa kuddarna där inne innan jag somnar…? 😉

Hoppas att du också har haft magiska dagar och att du njuter en skön söndagkväll!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “ÅHHH VILKEN HÄRLIG HELG!”

  1. Jeanette says:

    SMUKKE, SMUKKE, SMUKKE billeder af DIT SMUKKE hjem, SMUKKE balkon og og den helt fantastiske flotte udsigt til alle de grønne træer. Jeg er helt betaget. Heldige, heldige DIG 🙂 Det må virkelig være dejligt at sidde med en kop kaffe på din balkon og kigge ud og bare nyde at være til.
    God søndag aften
    Kram
    Jeanette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *