AJ, AJ…!

Allmänt

14192108_10153785035795796_8107305341290862383_n

Johannas rum är ett ständigt work in progress för jag blir ju aaaaaldrig klar!  Hopplöst fall. Ha, ha. Hur som helst – jag håller på med ett myshörna-i-fönstret-prosjekt så idag hängde jag upp sänghimlen. Som ska fästas… och mitt i allt så började jag att spika upp tavlor också…

Jag var tydligen liiiite väl optimistisk idag… Har fixat med diverse uppe på J´s rum, bl.a. gått upp / ner på en stege för att hänga upp en sänghimmel och plötsligt kände jag att foten kanske är bättre? så jag gick, helt normalt, nedför trappen. Det skulle jag a.l.d.r.i.g. ha gjort för aaaaaaaaaaj så ONT jag haft efter det. Men att köra till skolan och hämta J gick bra, det var sen, då jag skulle följa henne till Kulturskolan (hon startade på Bildverkstad där idag för första gången) som det sket sig fullständigt. Jag kom nästan inte in till lokalen och för att inte tala om då jag skulle tillbaka till bilen… då gråt jag… och ringde min bror och frågade vänligt om han kunde möta upp mig då jag kom körande utanför matbutiken vägg-i-vägg med där han bor. Så fick han mitt kort + en handlelista också fick han gå in och handla middagsmat åt mig. Alltså på riktigt. Att inte kunna gå in i butiken själv är ILLA (!) så – wish me luck nu då jag ska iväg och hämta darlingen… Eller åh, nu ringde hon – hon går hem själv. Älskade hjärtat. Sååå skönt för mig.

Jag kan nästan inte vänta till jag får mer klarhet i vad detta är i. Läkaren jag mötte misstänkte stressfraktur och pratade om att foten eventuellt måste gipsas och 6-7  veckors läketid… Oh my…  Låt oss hoppas att så i.n.t.e. blir fallet!!!

ca6ed5aaa4d83bff8720e32d4d285154

Gick plötsligt in på pinterest som jag helt slutat vara på efter att min profil försvann därifrån (jag hade samlat på mig såååå många fina bilder) och det första jag fick se var denna! Johannas rum i Parkveien i Oslo. Åhhhh som jag kan sakna de där otroligt vackra fönstren! 

Njut din kväll kära du! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “AJ, AJ…!”

 1. Bäst undvika flip flops….jag gick med Havainas en gång i Bangkok en hel dag.
  Kändes inte bra.
  Numera har jag alltid Birkenstock när jag går längre i Thailand.
  Hoppas på snar bättring för dig.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Titti! 🙂 I vanliga fall så går jag a.l.d.r.i.g. runt i flip flop´s skor i city. I alla fall inte då jag vet att jag ska gå långt. Men – då vi var i Köpenhamn & Oslo så fick jag för mig att ha på mig ett par sandaler (som är typ som flip flop´s) v.a.r.j.e. dag istället för joggingskor som jag normalt väljer en sån gång. Idiotiskt! så här med facit i hand…. Och ang. Birkenstock så är de de enda skor jag går runt med just nu. Ur sköna!

   Önskar dig en riktigt härlig fredag fylld av solsken! Kram! 🙂

 2. Sofie says:

  Kan du inte lägga ut bilder från Johannas kalas? Längtar efter att få se dom 🙂

  Krya på dig och hoppas du blir bättre i foten <3

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken ang. foten Sofie! Och ja- jag lovar att blogga J´s kalas idag! har sämsta samvetet för att jag inte gjort det tidigare men ett sånt inlägg tar några timmar att fixa så tiden har inte riktigt funnits där i veckan…

   Njut din söndag och jag önskar dig en magisk ny vecka! Kram! 🙂

 3. Anna W says:

  Berätta mer om lägenheten i Thailand!!

  • gizmolina says:

   Will do! den ska få ett helt eget inlägg senare! men kan avslöja att den är på samma resort där vi har vår lägenhet sedan 9 år tillbaka och – planen är att jag kommer att resa ner och inreda den senare i år så att den blir klar för uthyrdning från dec / jan… Men som sagt – den ska få ett eget inlägg så småningom!

   Önskar dig en magisk söndag Anna! Kram! 🙂

 4. Silje says:

  Så herlig rom! Alle jenters drøm <3
  Du har ikke fått podagra i foten, da? Det er visst forferdelig vondt, spesielt i stroretåen og leddet rundt.
  Uansett ; masse god bedring!

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för underbar feedback ang. J´s rum Silje! 🙂 Och tack för omtanken ang. foten! Kanske podagra på norsk är stressfraktur på svensk? för det låter som att det är det jag har eftersom det är området runt stortån / leddet runt som gör helt förfärligt ont i min fot. Min läkare har gett order om att jag ska vila foten så mycket jag kan också har jag fått kryckor som jag kan avlasta foten med då jag har som mest ont… Så – kan bara kryssa fingrarna för att det snart går över!

   Önskar dig en riktigt skön söndag fylld av skön avkoppling! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *