AJA, BAJA, VITA SOFFAN…!

Allmänt

Kunde inte låta bli att tänka på Mickan i Solsidan då jag såg Gucci hoppa runt i soffan… Ha, ha.

Jag använde en av mina livlinor idag: ring en vän! Och en sak är helt säker: jag vet inte vad jag hade gjort utan mina älskade, kära, bästa vänner. Just idag behövde jag en av dem speciellt mycket… och efter det där samtalet så känns allt faktiskt lite bättre eftersom jag fick den energin och pepp jag behövde för att orka ta tag i vissa saker. Herregud så bra!!!

Mina weekend-flowers är alltid som finast på måndagar… och vasen, från Svenskt Tenn, är mitt b.ä.s.t.a. köp till hemmet på mååånga år. Älskar den!

Nej, nu ska jag ta och ge mig iväg ut för att hämta hem hjärtat och sen ska vi köra och hämta en av hennes bästisar som ska vara här på playdate idag. Och någonstans på vägen hoppas jag att jag kommer på vad vi ska äta till middag idag…?  Hörde jag vardag? 😉

 ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “AJA, BAJA, VITA SOFFAN…!”

  1. Kristine says:

    Klem til deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *