Alla dessa små söta saker….

Allmänt


Vi ringde till receptionen och frågade om restaurangen var öppen i kväll? "Yes madame!" svarar hon. Så jag och Johanna klädde oss middagsfina och gick ner och möts då av en stängd restaurang. … Tokigt! för det var för sent för att åka iväg ut någonstans (finns ej taxi här på kvällarna) . Så nu blir det yoghurt till middag… bättre än ingenting 😉

Phuket kl. 20.00, söndag kväll.

Å vad jag – just nu –  önskar att jag inte var så glad i kort, klistermärken, pennor, små block etc etc för alla dessa söta små saker ligger som ett "kaos" över hela bordet här…. 😉 Också alla dessa små visitkort och flyers från olika restauranger, butiker, resorter etc som vi har besökt som nu ska in i "välkomst pärmen"…. Det här blir utan tvekan en lång kväll 😉

Och jag glömde ju att nämna min lilla darling som "hjälper" mamma att sortera och hålla ordning på mina fina små "högar" . NOT ! hon river ut precis allt då jag precis sorterat allt och då är det bara att börja om från början 😉 Det är TUR det inte är så ofta man "flyttar"!

Bäst att köra på här….men först blir det nattning (och ikväll får jag inte somna 😉

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Alla dessa små söta saker….”

 1. sofie says:

  mysig bild=)

 2. Sofie says:

  Åh, du verkar ha det så mysigt i Thailand<3

 3. Lycka till med pysslandet! 🙂

 4. emma says:

  Hoppas du får en trevlig kväll 🙂

 5. Sigrid says:

  vad härligt att åka till Thailand! Tokigt det dära med resturangen.. :S

 6. Charlotte says:

  Jag skickade ett mail till dej, använder du gizmolinas@hotmail.com?

 7. Lovisa says:

  Till vilka tänker ni hyra ut ert lilla chateau ? Vi vill åka till Thailand i augusti eller september.Kan man hyra av er ? Hoppas det går bra med pysslet ikväll….jag håller på med en scrapbook om vårt bröllop men jag blir så sömnig på kvällarna så den verkar aldrig bli klar.Ikväll tänker jag iaf äta ostkrokar och titta på filmen med Jennifer Lopez – kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *