Allt blir inte alltid som man tänkt sig..

Allmänt

168397-790

Idag skulle jag och min älskade sessa åka ut i skärgården och besöka min bror & far som är ute i vår stuga. Vi gör oss klara och då ringer plötsligt min pappa och säger att det blivit värsta dimman där ute så han ber oss avvakta lite. Sen ringer han och säger att dimman lättat men att den "kommer & går" så vi chansar på att dimman ska lätta (optimistisk som man är!) och hoppar in i bilen och kör mot den plats där min bror ska hämta upp oss med båten.

Då vi kommer fram ser jag DEN tjockaste dimman ute över vattnet. Man såg INGENTING. Så efter att jag & sessan stått där i blåsten med min bror och ringt pappa ett par gånger och avvaktat och funderat så kom vi fram till att det är bäst att avstå från att åka ut.

Bättre att ta en båt tur en dag då man ser vart man är.! 🙂

OM det är kanon väder i morgon så satsar vi på en båttur då så att jag kan visa er vårt fina skärgårds ställe.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *