ALMOST THE WEEKEND…!

 

Happy torsdag mina kära bloggvänner! 

It’s almost the weekend, JIG ankom Luleå igår kväll och jag känner mig sååå klar för att ta tillvara den här dagen på allra bästa sätt så nu ska jag åka in och möta upp Mr. på kontoret.

Så – tittar bara in för att önska dig en magisk dag fylld av happiness innan jag kliver ut genom dörren.

Den 4:e september reste mitt hjärta iväg till studier i England och varje dag vaknar jag med tacksamhet över den livsresa hon är ute på…! också försöker jag förstå hur vi plötsligt kan vara lika långa?! ha, ha.

 

Jag bloggar mer lite senare så vi ses igen då !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “ALMOST THE WEEKEND…!”

 1. D says:

  Så fantastisk for henne at hun er ute på utveksling, for en opplevelse. Det håper jeg at noen av barna mine vil også. Selv om du sikkert savner henne veldig! Og det med høyden.. min datter vokste forbi meg som 11åring 😉

  • gizmolina says:

   Ha, ha ja de växer eller så är det vi som krymper… ha, ha. Och ja, det är verkligen en fantastisk möjlighet att kunna vara på utveksling med Oslo Handelsgymnasium . Ett imponerande upplägg ! som rekommenderas. Även om jag så klart saknar henne enormt… Men hennes glädje övervinner alla känslor !

   Önskar dig en magisk dag ! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *