ÄLSKADE FREDAG.

Goooodmorgon & H.A.P.P.Y. fredag sweeties!

Min torsdag blev en dag fri från telefon & internet med fullt fokus på ett uppdrag som ramlade över mig så därav min frånvaro. Jag satt vid skrivbordet non-stop från tidig morgon till sen kväll och jag kom nästan i mål, men inte riktigt så ska fortsätta nu på morgon innan jag ska iväg på 2 inspirerande & spänannde möten. Sen har jag öppet butiken i Vibesgate. 15  också, från kl. 13.30 – 16.30. Vilken dag! 🙂

Innan jag stänger igen locket till min mac (när datorn står på är det såååå lätt att tappa fokus och surfa iväg….en farlig tidstjuv…) så vill jag tipsa om att accessoarer är det världens bästa quick fix när du vill att ha nåt nytt till helgen. Ett nytt halsband, eller nya örhängen kan verkligen krydda de enklaste blusen och när du tar på dig lite bling-bling så går du från vardag till fest på ett-tu-tre.   Här är en personlig favorit , ett snyggt statement smycke:

Matcha med vit tee, svart blazer / cardigan…. eller kör en svart klänning till. Halsbandet finns i min webshop. och jag kommer att lägga upp fler smycken i shopen i løpet av dagen så häng med…!

Herregud så härligt det är att det är fredag!!! Nu kör vi girls ! 🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ÄLSKADE FREDAG.”

 1. Gry Jonassen says:

  Ha en fantastisk god helg!
  Håper kanskje på en liten Oslo tur neste fredag, i så fall hører du fra meg <3

  Fredags klem

  • gizmolina says:

   Darling! jag har varit till Sverige ett par turer sista veckorna men har tyvärr inte haft tid att stoppa hos dig… så kryssar fingrarna för att vi ses nästa vecka ! eller neeej, då är jag ju i Köpenhamn ! kommer inte hem förren super sent fredag kväll. Kan du inte välja en annan dag ? 🙂 Önskar dig en amazing weekend !!! Klem !

   • Gry Jonassen says:

    Skal hente en kjempe snill fyr som skal hjelpe meg med bursdagen til Jesper…. Men da finner vi snart en annen dag som passer.
    Vi reiser til Cape Town 13.februar, men skal se hva jeg får til før det…

 2. Ann-Sofie says:

  Önskar dig en lovely fredag och synd att det är så långt till din butik från mig…:)

  Kramen

 3. elin says:

  God fredagskveld til deg 🙂 Her er det Skavlan og prosecco etter en travel dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *