ÄLSKADE GUCCI.

12376308_10153346835170796_1733387067151403636_n

Snapshot runt kl.22.

Kolla in mitt  lurviga sällskap framför Grammisgalan…. snacka om att bre ut sig i soffan och chilla…!  Ha, ha.  Gucci är bara världens mysigaste och han har blivit SÅ mycket gosigare på äldre dar. Tänk – han fyller snart 13 år. Så gammal har aldrig någon av mina tidigare katter blivit (Gizmo dog då han var 12) så jag njuter tiden med honom xtra mycket om dagen.  Och på tal om att njuta… jag ska strax krypa ner i svala krispiga nytvättade sängkläder och läsa vidare i min bok. Alltså vilken skillnad det är mellan att ligga och scrolla på telefonen och att läsa. Jag somnar såååå mycket skönare, och fortare (zzz….) av boken.

Njut din kväll vidare kära du så ses vi igen i morgon!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “ÄLSKADE GUCCI.”

 1. Annika says:

  Vilken goding! Och vilket härligt sällskap. Håller med dig om att det så mycket skönare att somna när man läst en bok istället för att scrolla på telefonen. Ha en fin dag. Kram Annika

 2. Men så tycker jag med, jag har börjat läsa böcker igen efter ett långt uppehåll och jag somnar snabbare och sover så mycket bättre!

  Och det där med läder djur känner jag också igen fast vi har en trött hund 🙂 Han är sååå gosig och vill nästan inte gå ut alls, idag tog han två steg utanför dörren och sen la han sig tillrätta på trappen i solen och var inte alls intresserad av att gå ngt mer 🙂 Själv är jag i skolan men jag hade nog också hellre suttit hemma på trappen i solen 🙂

  Ha en fin dag!
  Kram!

  (ps. såg att du skulle behålla kontorsrummet såsom det var, det tycker jag du gör rätt i – det var så otroligt fint och kändes som “du” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *