ÄLSKAR FREDAGAR!

923dcac68948b033d017363e26ac9bd9

Happy fredag snyggingar!

Åh som jag älskar fredagskänslan! Och på morgon hade jag en liten peanut som dansade loss av glädje här hemma för vet ni vad jag gjorde sent igår kväll, då hon hade somnat? Jag bokade en riktigt spännande resa för oss på påsklovet! efter 278 telefonsamtal med JIG. Det är inte helt lätt att planera i vår familj alla gånger alltså. Oh my… Jag har börjat kalla oss för Cirkus Familjen eftersom vi är ett så kringresande släkte. Ha, ha.

Hur som helst – planen var att vi skulle resa till vårt andra hem nere i Phuket i påsk. Men, vi flygen är såååå fulla så den enda flight vi lyckades hitta för mig och J skulle gå loss på närmare 40.000 kr och det är ju helt g.a.l.e.t.! (vi snackar endast flyg nu, inte hotell…). Så – det var då vi konstaterat att det inte blir någon Thailand tur som jag gick ut och skottade terrassen, i ren frustration! Ha, ha.  Men- sen kom jag plötsligt på en annan lösning (kanske det var snöskottingen som öppnade upp för det? who knows…), nämligen att jag och Johanna för första gången blir med JIG då han ska på jobb i Hong Kong!  Han har nämligen klippkort på resor dit (är där o.f.t.a.) och, han kommer att vara i Asien en stor del av april månad så om vi ska få till att ses i påsk, hela lilla familjen, så är bästa lösningen att vi reser dit och möter upp honom, och det blir kul! för jag har aldrig varit där. Har du? OM du har varit där och har några underbara tips till mig på restauranger, boende, upplevelser, shopping etc så tar jag tacksamt emot dem!  Och Disneyland, har någon av er varit på Disneyland i Hong Kong? Åh detta blir bra alltså, känner att jag gleder mig enormt!!! 🙂

hong-kong

Visste du att Hong Kong har flest skyskrapor i världen? 

disneytokyoeaster-f

Och Disneyland… har läst att det i Hong Kong inte är lika bra som det i Florida men strunt samma, det blir oavsett en upplevelse! 

Solen strålar här uppe i norr idag och jag känner att vår påskplanering, med några dagar hemma först (så att vi kan ha äggjakt i hagen, J kan gå påsk-kärring och vi kan ha bjudningar för både familj och vänner), och sedan 1 vecka i Hong Kong blir p.e.r.f.e.k.t.!  Och det var förra årets resa till Los Angeles som fick mig att älska storbyferier ändå mer!  Mixen av shopping, upplevelser, palmer (!), storstadpuls o.c.h. poolhäng känns bara FAB!  (nu fick jag i och för  sig aldrig tid att chilla vid poolen i L.A. men den fanns där… i fall att…)

Nej, nu njuter vi den här fredagen och fyller den med sånt som gör oss riktigt glada!  Och du, den HÄR låten passar fredagskänslan perfekt! 🙂

Kramar & Kärlek!

P.S jag jobbade på uppdateringen av förra inlägget igår men vår resebokning åt upp min tid så kommer att blogga klart det inlägget nu på förmiddagen. 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ÄLSKAR FREDAGAR!”

 1. Lena says:

  Nej, aldrig varit i Hong Kong, men du … det låter ju fantastiskt. Det ska bli kul att följa med dig dit i påsk 😉
  Här strålar solen också för fullt från blå himmel.
  Ha en fin dag bästa du. Önskar dig en trevlig fredag 🙂

  • gizmolina says:

   Ja men visst låter det fantastiskt! det tycker jag själv också! för detta kom ju väldigt plötsligt på. 🙂 Och så härligt att du också får njuta sol idag, det ger så mycket glädje!

   Önskar dig en magisk fredag fylld av feelgood! Kram! 🙂

 2. Härligt med Hong Kong.
  Själv åker jag till Sundsvall!!
  Ska bo 2 nätter på fina Clarion Grand Hotel där e.m.fika och middag ingår.
  Var till Hong Kong 1998, hjälp länge sedan.
  Minns att vi var ut till en stor båt och åt middag.
  Linbana till nöjespark och delfinshow.
  Yngste sonen blev chockad när han åkte berg o dalbanan , det var en hemsk loop. Stackarn.
  Var upp till Victoria Peak, tjusig utsikt.
  Äldre sonen shoppade några konstiga “plastbyxor” från Tommy Hilfiger som han sedan envisades gå omkring i när vi kom till Bali.
  Läs hos 4000mil.se, de har nyligen varit till Hong Kong, november 2016, många bra inlägg.
  Trevlig helg önskar Titti
  Kram

 3. Pia says:

  Kul o spännande med Honkong !

  happy fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *