ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN…!

 

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Idag är det många om är “Kung i baren” efter löning och därför var det lite kul att Magnus Uggla mixade fredagsdrink på Nyhetsmorgon idag. Även om jag missade inslaget… ha, ha.  Och butikerna bjuder på -25% rabatt både här och där fram till söndag så missa inte det! Mina tips är : Kapp Ahl & Lindex.  De har riktigt mycket fint inne nu så passa på att uppgradera höstgarderoben och börja shoppa julklappar! för tänk så otroligt skönt att sprida ut julklappsinköpen och slippa stressen där i mitten av december.  Perfekt också att Akademibokhandeln har -20% rabatt på allt för där finns så mycket perfekt presenter både till sig själv och andra + att de har fått in 2024 kalendrar…   Sen så såg jag föresten att Caia sin julkalender redan är utsåld så även om julen känns långt borta för många så är den igång för andra…!

Och 29 september idag, på söndag gör oktober sin entré och i kväll startar fredagsfinalerna i Idol + att Solsidan har premiär för er som har TV4  Play Plus ( jag är tyvärr inte en av dom så jag får vänta till 15 oktober…) men alltså som jag ser fram emot den nya Solsidan säsongen! Älskar den serien !  Har du föresten någon super bra serie som du kan tipsa mig om? (inte action, mord, eller något läskigt.. bara 100% feelgood) Jag ska se klart “And just like that” i helgen så känner mig väldigt redo att starta oktober med någon ny !

 

 

Önskar att jag kunde knacka på dörren hemma hos alla er som bjuder mig på så fantastiskt härlig feedback ang. att jag bloggar så flitigt igen med blommor idag ! Åh om du bara visste så GLAD jag blir över att du tittar in här hos mig trots min långa frånvaro.  You make me super super happy !!!! 

 

Igår mötte jag upp en kär vän för lunch inne på stan och att träffa vänner ger verkligen så otroligt härlig energi! Jag gick runt med ett stort smil resten av dagen och tänk att det var just Chicken Panang som var dagens rätt! En personlig favorit. (tusen miljoner tack för en super trevlig lunch K!)

 

Jag mötte upp mamma inne på stan igår och vi var bl.a. inom Lindex där jag provade dessa härliga stickade godsaker. Allt var fint! men jag köpte inte hela hänget…   Passa på att gå dit nu då det är -25% rabatt ! 

 

Jag startade min fredagsmorgon med att styla håret hos bästa Olivia på Annelis Hårdesign så nu är jag ready for the weekend och behöver inte tänka på håret på 1 vecka. Så lyxigt skönt! 

 

Önskar dig en riktigt festlig fredag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

34
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN…!”

 1. Tina says:

  Serietips – A million little things på TV4 play 🙂 Supermysig serie!

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för tipset Tine ! Jag är så tacksam över att du tittar in hos mig och att du tipsar mig.

   Önskar dig en magisk weekend!

   Stor tacksam kram! 🙂

  • Malin says:

   Serie tips: A million little things och Five bedrooms, båda finns på tv4play
   Trevlig helg! .

   • gizmolina says:

    Svar till Malin:

    Åh tusen miljoner tack för tipset Malin! Verkar vara en serie som flera av er gillar så den ska jag absolut ta en titt på !

    Hoppas din helg var magisk och att din vecka blir fantastisk!

    Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Sååå glad att du är tillbaka, du lyser verkligen upp min tillvaro på bästa sätt <3

  Happy Friday

  • gizmolina says:

   Nu blir jag helt tårögd…. tusen 1000 miljoner TACK för magisk feedback och den finaste komplimangen jag kan få: att jag lyser upp ! Åh… om du bara visste hur peppad jag blir att blogga vidare nu ! Så från hjärtat: TACK!!!

   Önskar dig en magisk dag och en underbar weekend!

   Stor tacksam kram! 🙂

 3. Cam says:

  Fint men klarar sig håret helt utan tvätt en hel vecka? Hur gör du om du tränat, jag blir alltid genomsvettig i hårbotten?

  • gizmolina says:

   Trixet är att inte träna! Ha, ha. (lockarna fixar power walks)

   Önskar dig en amazing vecka !

   Kram! 🙂

   • Cam says:

    Älskar att träna och vill göra det nästan varje dag för att hålla formen, så jag får nog fortsätta rulla mina lockar då tyvärr, även om det tar tid 🙂 trevlig måndag!

    • gizmolina says:

     Så duktig du är som tränar nästan varje dag ! You gooo !

     Trevlig måndag till dig också ! Kram! 🙂

 4. Petra says:

  This is us på Disney plus

  • gizmolina says:

   Åh den serien började jag att se för länge sen efter tips av en vän och fullkomligt älskade den! Men Johanna var inte lika såld… Så tusen miljoner TACK för att du påminde mig om den Petra ! för nu då jag har en “egen” höst så ska jag passa på att fortsätta att se den. Blir perfekt !

   Önskar dig en underbar dag fylld av happiness!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *