ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN…!

Allmänt

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Nej men hur härligt är det inte med fredag idag?! Jag älskar känslan som är i luften redan då man vaknar… fast idag vaknade jag trots det liiiite för sent, hade ovanligt tidig tid för min “veckostyling” så kom springande in på salongen strax efter kl. 08. Och sen, då jag körde därifrån, så var det så otroligt super vackert ute så jag stannade och knipsade lite bilder och fortsatte att fota sen då jag kom hem men det är freeeezing (-12) så jag fick se upp så inte fingrarna förfryser… brrr…!

Nu har jag precis varit ute på en inspirationsrunda och det är dags för lunch så jag ska hämta take away och åka hem med mat till mamma & H. Blir perfekt med en familjelunch för nu vill jag ta tillvara stunderna innan jag reser iväg igen.  Och igår kväll gjorde jag jul hemma hos mamma efter en riktigt god palt lunch/middag hemma hos min fina vän Berit som är granne till oss i Thailand. Hennes man är nere på vår resort nu och jag måste säga att det är imponerande att han reser ner själv i en ålder av 85 år.  Men alltså palt… jag tror det var 25 år sedan, eller mer! sedan jag åt en palt senast så det var verkligen nostalgi att äta det igår. Min mormor var proffs på palt så har inte fixat någon annan än hennes hemlagade, fram till nu för Berits palt var också världsklass!  Har du ätit palt?

Måste köra iväg nu men jag uppdaterar inlägger med många fler bilder då jag kommer hem.

 

Luleå runt kl. 09.10. Det är -14 idag så det är helt fantastiskt vackert med strålande sol och frost på både taket och träden. Sen är det så charmigt med alla spår i snön från haren som bor här på Östermalm. Den har blivit helt kritvit igen nu och har en “väg” som den går på vår gård dagligen.  Det är verkligen “landet” känsla här trots att vi bor så centralt. Love it! 

 

Önskar dig en FAB fredag fylld av festliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

41
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *