ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN !

Happy fredag mina kära fina bloggvänner! 

Nej men hur härligt är det inte att det är fredag idag ?! Loooove it!!!  och det var faktiskt länge sen jag kände en sån här fredagslycka för veckan har varit så fullbokad att helgen kommer väldigt, väldigt välbehövligt.  Också är det ju så lyxigt att det börjar att bli lite varmare ute så nu har det mesta av snön ute på gården smält bort och – ett av mina största vår/sommar tecken har hänt! Nämligen det att mina olivträd har kommit! Jag beställer extra stora olivträd varje år och det är något helt speciellt när de gjort sin entré och häromdagen körde jag 2 omgångar till Blomsterlandet och hämtade hem de (förra året var de så stora att jag var tvungen att boka en budbil….) och nu står de här ute på terrassen och är alltså sååå super fina!

Och förlåt min frånvaro igår. Vi hade fotografering av pappas hus inför kommande försäljning och sen var vi bjudna på en trevlig och god middag hemma hos mamma & H och där såg vi även hockey innan vi cyklade hem till Eurovision Song Contest. Men alltså vilket fruktansvärt trist slut det blev på matchen igår då Luleå förlorade. Uff, jag tycker så otroligt synd om spelarna men hoppas att de blickar framåt idag och påminner sig själva om att silver också är FANTASTISKT!!!!

Men alltså att fota pappas hus… vilket jobb! men som tur var så jobbade jag tillsammans med en fantastisk fotograf som förstod min vision av slutresultatet så idag ser jag med stor spänning fram emot att få se hur bilderna blev. Jag gick för ett tema och blev så otroligt glad när fotografen så att han sällan fotat med någon som varit så kreativ och engagerad. Finaste komplimangen jag kunde få! Och du vet väl att du kan anlita mig om du ska sälja din lägenhet eller hus? Det är inte alltid så mycket som ska till för att styla inför försäljning men små detaljer kan göra enormt stor skillnad och därför är det en väl värd investering att ta sig råd att få hjälp för man blir lätt hemmablind och ser inte alltid vad som krävs för att få bra bilder.

Och på tal om styling… det var så perfekt att jag hade tid för “vecko styling” av håret kl 08 på morgon efter gårdagens springa-runt-i-pappas-hus-dag så nu sitter jag här med nystylat hår och ska ta tag i dagen to do´s. Jag känner mig så fylld av härlig energi att jag tänker att den här dagen inte kan bli något annat än hur FAB som helst !!! 🙂

 

Ett skepp kommer lastat… med styling. Behöver jag tala om att bilen var smäckfull igår? Oh my, våra grannar tror nog att jag håller på att flytta ut från huset…  ha, ha. 

Ett tips inför helgen: lägg ner blommor i isen om du kör winecooler. Det blir så mycket finare och igår gick jag för dessa mindre lemonade flaskorna som matchade champagnen. 

Undrar vem som vi kommer att få hälsa “Welcome Home” till när huset är sålt?  

(du hittar pappas hus HÄR, sök på Virkesvägen 4 Luleå. Gå gärna även in på instagram: svenskfastlulea och tryck like på bilden till huset, it would make me happy! )

 

Hoppas att du också har en härlig energi idag och jag önskar dig den bästa fredagen!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN !”

 1. Tina says:

  Huset är jättefint utifrån, trist att det bara finns 3 exteriörbilder dock. Hade velat se inuti också förstås 🙂 Trevlig helg

  • gizmolina says:

   Tusen tack Tina! De bilder som ligger ute nu är de som är “Kommande försäljning” bilder . De bilder vi tog igår är de som kommer att läggas upp inför Hemmet / visningar. Så exteriörbilderna kan du se som en “teaser”.

   Önskar dig också en riktigt trevlig helg! Kram! 🙂

 2. Elin says:

  Kom ihåg att uppskatta att du inte behöver åka iväg till ett arbete dagligen. Vi är många som har alla samma livets utmaningar som du, men dessutom arbetar heltid. Åker hemifrån 6 på morgonen och kommer hem 17!!

  Bara 3 bilder på huset utifrån? Svårt att bilda sig en uppfattning.

  • Anne says:

   Elin, vilken omtänksam och fin kommentar. Kan man ana en smula bitterhet och avundsjuka?

   • gizmolina says:

    Svar till Anne:

    Tusen miljoner tack för omtanken. Den lyser upp min dag ska du veta!

    Önskar dig en riktigt fin weekend fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

  • Elisabeth says:

   Oh, så det er bare de som står opp tidlig og har dagjobber som kan være sliten?? Tusen takk for oppklaringen, Elin og alt godt til deg ❤️

 3. Anna says:

  Nyfiken på sittpuffen, var kommer den ifrån?

  • gizmolina says:

   Åh visst är den fin?! Jag köpte den hos Mio förra året och har haft lust på en till men ser tyvärr ut som att den har utgått från deras sortiment… Men checka! Jag håller tummarna för att du får tag i den ! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin weekend! Kram!

 4. Cam says:

  Väldigt konstiga vinklar på bilderna..träden dras liksom ut.

 5. Marit says:

  Vilken märklig styling, varför en massa ballonger? Stilen passade inte huset överhuvudtaget, personligen så bör ju möbler och övrig inredning gå i samma stil som huset vid en försäljning. För antagligen har man den stil som huset har, inte en vit prinsessa stil. Gör om gör rätt känner jag om du vill ha de här bilderna som reklam för ditt företag

 6. Johanna says:

  Men du har ju stylat så fantastiskt fint inför försäljning !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *