ÄLSKAR JULKÄNSLAN…!

Mina kära bloggvänner! 

Jag är inne i ett mode då jag har en hel del saker som tar allt mitt fokus….så därför min frånvaro här inne…  Men – jag hade, enligt ny tradition, familjemiddag igår och då invigde vi julen här hemma! även om inte allt är 100% på plats ännu. Men – 3 granar och 8 stjärnor är uppe och i takt med att julen åker fram så ökar julkänslorna och jag har faktiskt aldrig tidigare varit i så bra fas med inköp till årets julkalender till Johanna. Hon kommer inte hem fören den 16 december så det kan hända att jag tar med mig några av kalenderpaketen då jag åker över och besöker henne senare i november, men de flesta får hon öppna då hon kommer hem till Oslo igen. Tänk att hon snart har studerat utomlands en hel termin! Det är så fantastiskt! och en ovärderlig erfarenhet att ha med sig på livets resa.

Och på tal om julen, nu fick jag precis en leverans av julgranar på dörren (fake från Rusta, de hade ett super tillbud förra veckan) som jag ska ta med mig in till kontoret senare idag. Det kommer bli så mysigt att skapa jul även där! Den här tiden på året alltså… jag älskar verkligen precis allt som förjulstiden bjuder oss på och min nya grej är att jag avslutar varje dag med att se på julfilmer på kanal 8 (eller 11). Ja, jag har blivit helt julfilms besatt. Ha, ha.  Nej men de filmerna är så härlig feelgood i kontrast till alla läskiga serier som alltid kickar igång efter kl. 21 på kvällarna.  Men ingen julfilm slår The Holiday!  Johanna såg den i England häromkvällen och jag ska njuta den till helgen för den filmen kan man verkligen se hur många gånger som helst!

 

HO, HO, HO…45 dagar kvar till julafton and it´s beginning to look a lot like Christmas här i Casa Gizmolina.  Sen måste jag säga att snön verkligen bidrar till en extra härlig julkänsla. 

 

Samtidigt i vardagsrummet…  Bara genom att ställa ett par små granar på ett sideboard så är det instant Christmas feelings. Och alltså de där doftsticken, från Von Norten Truffle D´Orient doftar maaaagiskt gott ! Ingen juldoft men bara super super fräsch!  Det var en vän till mig som önskade sig samma doft i ljus och då jag köpte den till henne så blev jag helt såld på doften och köpte den direkt till mig själv också så nu ha jag dessa doftsticks både i Oslo och Luleå. Ett tips!  (sticks är bättre än ljus när man har en fluffig katt som springer runt…)

 

Det var verkligen något nytt för mig att gå för en ny doft för egentligen så finns det bara en doft för mig på ljus + sticks och det är Saijo Persimmon från Voluspa. Den är min all time “Gizmo doft” och jag älskar den!

 

About last night… det snöade så vackert ute då jag bjöd över familjen på middag så jag dukade med servetter som är mer vinter än jul.  Och nu ser jag att jag glömde tända ljuset i huset… det kommer från Zara Home (tror de har likt hus i butik /online även i år). Servettringarna köpte jag hos Hemtex / Kid Interiör förra året men även de har jag sett finns i butik i år också.  Ett tips! 

 

Nu blir det en väldigt sen frukost här, åh det ska bli så gott!

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “ÄLSKAR JULKÄNSLAN…!”

 1. Line says:

  Hyggelig innlegg og så fine tips om hus og serviettringer – tusen takk

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för härlig feedbackLine! Nu gjorde du min kväll !

   Önskar dig en magisk uke!

   Stor tacksam klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *