ÄLSKAR LÖRDAGAR!

sweet-saturday-quotes

 

… eller ja, det är väl kanske inte direkt morgon längre, klockan är strax efter 13 men jag kör en suuuuuper soft start på dagen här så för mig är det typ morgon. Sitter med hårrullar och väntar på att riset ska koka klart så att vi girls kan luncha.  Också pratade jag precis med JIG som hamnade mitt i tyfonen som härjar i Hong Kong. Crazy! Men nu har äntligen flygplatsen där borta öppnat igen så att han kommer sig därifrån. Skönt!! Här i Luleå däremot så lyser tyfonerna med sin frånvaro, istället så duggregnar det ute och är riktigt höstgrått vilket passar mig utmärkt för då kan jag chilla på här hemma med gott samvete. Jag är i halloween modus idag så har tankar om att pynta upp i ljusgården… om en stund…så jag chillat klart…

Men först lunch! och idag testar jag lika olika uppläggningar inför nästa helgs spooky party. Exciting!!! 🙂

spooky-food-3

…jag vet inte. Är inte helt nöjd med hur grönsakerna ligger där till höger också borde kanske håret vara lite längre, eller kortare?…

spooky-food

…så kör kanske på den här istället!? synd bara att hon ser så arg och trött ut…!  Ha, ha, Nej men allvarligt, jag skulle aldrig få till såna här fantastiska uppläggningar.  Så – på halloween kör vi på en klassiker: korv som ser ut som fingrar också ketchup i sprutor till det. 

14606480_10153896743135796_3122319703649345004_n

Eller okej,  det här ser ju faktiskt inte helt omöjlig ut!  Men vad är det svarta som hon gör detaljerna med? någon som vet?  (alla bilderna är från en super duktig tjej som heter Samantha Lee, på insta: leesamantha).

Nej, nu ska jag sluta drömma om att jag var en food artist och hänga upp pom pom´s och klippa ut bat´s istället. Och sen, i kväll ska jag på Orup! Åhhh som jag gleder mig! Var ju och såg hans show förra året i Stockholm då min kusin spelade trummor och showen var såååå bra att jag bara måste se om den. Älskar verkligen Orup!!! Är det någon mer än jag som ska gå och se honom här i Luleå i kväll?  Blir Orup musik på hög nivå här hemma hela dagen idag… whooop, whooop…!

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ÄLSKAR LÖRDAGAR!”

 1. Här hemma laddar vi för Halloweenpyssel imorgon för 13 girls 🙂
  Det där svarta är nog ätbar tuschpenna – eller? Oavsett så är ju ätbar tusch väldigt smidigt att dekorera tex tårtor med, finns i olika färger 🙂

  • gizmolina says:

   Åh ja, ätbar tusch är det så klart! Får ta och köpa hem det! 🙂 Och så fantastiskt kul det låter med halloweenpyssel i morgon! Hoppas att ni får en riktigt, riktigt spooky & kreativ dag!

   Önskar dig en magisk weekend Charlotte! Kram!

 2. katarina says:

  Jag var igår och det var superbra. Fick sån skön energi! Härlig stämning genom hela showen. Recensionen i Kuriren stämde på pricken 😉

  Ha en härlig Lördag 😉

 3. Lena says:

  Men åh vad kul med Orup. Han är verkligen bra. Det blir ju en superkväll, så trevligt 🙂
  Kul med show, synd man går så sällan.
  Ha en fin kväll bästa du. Kanske får vi rapport i morgon om hur det var 😉

 4. Alltså vilka fantastiska uppläggningar, HUR fina som helst!! Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *