ÄLSKAR MITT BLOGGARKIV.

Allmänt

Hemma på gatan där vi bodde 17 september 2007.  Jag minns att vi tog en tur upp till R.O.O.M. den dagen.

Det är verkligen SÅ kul att ha ett bloggarkiv som går mer än 7 år tillbaka i tiden! 🙂

Som igår tex. Jag blickade tillbaka på hur jag firat min födelsedag de senaste 7 åren.

Födelsedagsfrukost 2008 hemma i lägenheten i Industrigate. Och se – lik kake som igår!

2009 firade vi girls min dag på Mallorca tillsammans med våra fina vänner Marie & Bea. Vi var där på tjejresa och hade verkligen den bästa veckan. Bodde på Sunwing Cala Bona.

2010 reste jag och JIG till Stockholm och jag firade min dag. Vi checkade in på  Hotel Diplomat , åt middag på Sturehof och avslutade kvällen på W. 

2011 var vi mitt emellan boenden här hemma i Oslo (hade sålt Industrigate) så –  jag och Johanna var några veckor i Phuket. Startade dagen med att bli bjuden på surprisefrukost inne hos fina grannar och sen, på kvällen, var jag och J ut och åt middag på vackra Mom Tri´s innan vi hade gäster hemma på kvällen.

Och se här! 17 september 2012 la jag upp den här som min allra första instagram bild. Jag & Emma firade mig med bubbles på Grand Hotel och Emma hjälpte mig att kicka igång instagram på min i-phone.  

Jag undrar var i världen jag firar nästa år? Kanske New York? Fick ju en resa dit i födelsedagspresent förra året… hmm…

Nej, nu ska jag passa på att slänga ihop köttfärsbiffar (J´s favvis)  och städa vidare när J är på kalas.  Hittade föresten en ny ganska stor grön (oäkta) växt + en Buddha då jag var ute på vift i em och båda dessa har precis flyttat in på sovrummet. Tror det blev riktigt bra!  🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ÄLSKAR MITT BLOGGARKIV.”

 1. Elisabet says:

  Vilket ljuvligt födelsedagssvep! Blir kul med NY-bilder nästa år:-) Kram!

  • gizmolina says:

   Kul att du gillar det! 🙂 Och ja, den där New York resan ska absolut bokas! Åhh som jag längtar! Happy torsdag! Kram!

 2. Annie says:

  Ha ha ha.. där insåg jag hur länge jag har följt din blogg.. kändes ju som igår som ni firade på Cala Bona men det var ju hela 4 år sedan 🙂 Hoppas du hade en underbar dag! Tack för en fin inspirerande blogg, kommenterar sällan men är dig trogen varje dag! Kram

  • gizmolina says:

   Så underbart att du har följt mig så länge! och tusen miljoner tack för härlig feedback! Det gör mig riktigt, riktigt glad och peppar mig i mitt bloggande! 🙂 T.A.C.K. !!! Önskar dig världens bästa torsdag! Kram!

 3. Carina says:

  Här är en till som följt dig sedan starten
  Ha en fin dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *