BRING YOUR OWN SUNSHINE!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Heeey mina fina bloggvänner!

Till min stooora l.y.c.k.a. så är Johanna SÅ mycket bättre idag !  och är nu uppe och leker för första gången på flera dagar !  Wiiiieee !!! Fantastiskt kul för både henne och alla oss andra i familjen ! 🙂

Hon har precis öppnat 2 julklappar och många fler väntar så det blir en minijulafton här hemma hos mormor & Hans idag.  Men först ska jag ta ur mina hårrullar också ska jag ta en walk ut i snörusket. Behöver lite frisk luft känner jag men alltså det är redan kolsvart ute så det känns ju som att det är mitt i natten fast det är mitt på eftermiddagen.  Så – därav solen i detta blogginlägg 😉

Inspirerande bild i vintermörkret. I ♥ bling bling shoes & cats !

Önskar dig en riktigt riktigt f.i.n. dag !

Nu en tur till tvättstugan, sen ut.

LoVe !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “BRING YOUR OWN SUNSHINE!”

 1. Sari says:

  Vilket härligt inlägg, den positivitetn tar jag med mig idag! 🙂 Kram

 2. Migomitthem says:

  Visst blir man sugen på guld & glitter såhär vid nyår. Skönt att lillan mår bättre så att hon orkar mysa med mormor & klappar. Krams m

 3. Gunnar says:

  Hej!
  Min fru väntar på ett par stövlar, en vinst från Euro-sko, ja, det var jag som vann dem åt henne. Kan de ha tappats bort på vägen?

  • gizmolina says:

   Jag ska ta och mejla min samarbetspartner i tävlingen så gissar jag att skorna dyker upp i posten väldigt snart ! 🙂 De har inte tappats bort ! God fortsättning !

 4. Veronica Frostborn says:

  Vad skönt att hon är bättre 🙂
  Min lille prins blev dålig under uppesittarkvällen och hade 40 i feber på julafton. Men piggnade till fram på juldagseftermiddagen och blev feberfri så han fick lekt lite med sina julklappar. Men i dag kom febern igen suck 🙁
  Är många som varit djuka över jul i år verkar det som.

  Kram

  • gizmolina says:

   Uff, det är så trist när de små är sjuka… 🙁 jag håller tummarna för att din skatt kryar på sig fort ! Min Johanna har varit uppe i em / kväll och det var så kul att se att hon äntligen orkade öppna några julklappar , resten tar vi i morgon. Önskar dig underbara dagar ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *