AND JUST LIKE THAT…IT´S 2022!

GOTT NYTT ÅR mina kära bästa bloggvänner! 

And just like that… så har vi lämnat 2021 bakom oss och klivit in i 2022 och aldrig har det väl känts så skönt att ha ett helt nytt fräscht år framför sig som just i år! För 2021 var så präglat av min älskade pappas sjukdom och bortgång att jag tappade bort både mig själv och bloggen lite på vägen…  Och att fira första julen utan pappa har varit präglat av så obeskrivligt mycket sorg…   Uff, när man känner sig känslomässigt dränerad så kan tyvärr minsta lilla tråkiga kommentar få mig att undvika att gå in här på min älskade blogg och det är sååå trist att det ska vara så. Men det är förklaringen till varför jag har fokuserat på instagram över jul & nyår för där är det en helt annan positiv energi som flödar bland likes och kommentarer. Jag frågar mig många gånger varför det är så? Varför tar många sig mer friheter att ifrågasätta eller kommer med pekpinnar om hur jag borde reagera eller hur jag borde vara som person här på bloggen? Jag vet inte. Men jag vet att vi är många som bloggar som upplever precis samma sak.

Hur som helst –  nu är jag tillbaka och jag kommer att göra mitt allra yttersta för att leverera inlägg dagligen. Men om inläggen blir lite kortare ibland, eller om jag plötsligt blir tyst en dag, så vet ni nu varför. Det är små steg fram varje dag i sorgen och jag jobbar på att hålla fokus på positiva tankar och tack vare att jag är så bra på det så känner mig förväntansfull, peppad och glad när jag tänker på alla möjligheter som ligger framför mig! Och om nu bara den här långdragna pandemin tar och lugnar ner sig under 2022 så att vi kan återgå till vår älskade livsstil med underbara resor så kan det nya året bli hur magiskt som helst! Jag väljer att fokusera på att det kan bli så ! 🙂

 

Och idag är det Game Day och jag har redan kört Johanna till arenan för planträning inför kvällens BC Luleå Match där hon dansar både före matchen + i time out´s med BC Luleå Dancers. Vi sa det igår att då vi flyttade till Luleå och var på matcher så var det Johannas dröm att en gång i framtiden stå där med Stunning Stars (som de hette tidigare) och dansa. Då var Johanna 9 år, idag fyller hon 16 (!) i augusti och har dansat med gruppen i över 1 år. Att sätta upp mål och realisera de är en väldigt fin sak att ha med sig in i 2022. För allt är möjligt och not even the sky is a limit…  !

 

Kl. 00.00 på vår terrasse på nyårsafton. Bye bye 2021 och välkommen 2022 ! 

 

Nu önskar jag dig en magisk start på året och dagar fyllda av god hälsa, happiness, feelgood & positiv energi!

Jag är så otroligt tacksam över den vänskap jag har byggt upp med er som följer mig över alla mina bloggår och du ska veta att du betyder mig för mig än du kan tro…  Love you !!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

81
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “AND JUST LIKE THAT…IT´S 2022!”

 1. Marie Å says:

  Jippie!! Du är tillbaka❤️❤️❤️

 2. Maria says:

  Stora kramar från Skåne! Gott nytt år!

 3. D says:

  Godt å se at du er tilbake. Har tenkt på deg og savna bloggen!

 4. L says:

  Hurra! Jag har saknat dig så!❤

 5. Karin says:

  God fortsättning! Jag har också saknat dig. Var bara dig själv, det är så vi “känner” dig.♥️

 6. Jessa says:

  Fina du ❤️
  Så härligt att läsa några rader från dig igen , har saknat dig här men förstår mer än väl att sorgen efter din pappa är så tung att bära och att julen varit känslomässig tuff

  En dag i taget

  Och dessa elaka nättroll, blir bara så arg över hur mkt de förstör för andra.
  Jag hoppas dock du orkar fortsätta sprida all din glädje o pepp, vi är många som älskar att följa dig

  Massa kramar!
  /Jessa

 7. Vera says:

  Så kul att du är tillbaka och bloggar igen.

 8. Nilla says:

  Ville bara säga att jag också är jätteglad att du är tillbaks igen.
  Hoppas att du orkar bjuda oss på många härliga inlägg såhär på det nya året.
  Kram från Nilla

 9. Pia says:

  God fortsättning önskar dig och din familj ett härligt 2022 ! Ett blankt nytt år som vi alla hoppas på blir ett mer normalt år ett år som skall vara positivt! Ett år som rätt och lätt.

 10. Viktoria-pinkpastry says:

  Gott nytt år! Önskar dig/er ett magiskt år! Du är bäst va rädd om dig! Hoppas innerligt att ni kan få leva som vanligt snart igen. Ja för allas skull förstås. Tycker du har varit beundransvärt positiv genom allt detta. Va rädd om dig! Stor kram

 11. Emma says:

  Gott nytt år från en trogen bloggläsare ❤️

 12. Lotta says:

  God fortsättning – var längesedan jag kommenterade hos dig. Förlorade min pappa ett par dagar efter lucia så jag liksom du har genomlidit min första jul utan min pappa. Inget blev sig likt och hjärnan är rörig mest hela tiden. Usch så jobbigt det är att förlika sig med en vardag utan sin pappa… Många kramar till dig, jag hoppas innerligt att 2022 blir ett fint år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *