And the winner is….!

Allmänt


Den här fräscha vita tunikan är vinsten!

Phuket, resorten, torsdag kväll kl. 23.40.

Mina kära bloggläsare!

Jag förstår inte varför jag envisas med att ha tävlingar för jag vill ju sååå gärna att alla ska få vinna… Men 127 tunikor kan inte shoppas så – jag har varit tvungen att utse en vinnare genom lottning and the lucky girl is:

Postat av: Wedding Anna

Hej! Anna heter jag, bor i Sverige, 31 år snart gift (28 dagar kvar!) Inga barn än men snart så blir det väl dags att sätta igång.. 😉 Älskar din blogg och har vart med dig från "starten". Tycker att du verkar vara en helt fantastiskt kvinna, du insiprerar mig en massa och sedan har ju världens sötaste Johanna som är väldigt roligt att få se växa upp! Sköt om er och tack för att du låter oss "vara med" 😉 Njut dagen! Kramar, Anna

2008-05-03 @ 11:44:44
URL:
http://starwoman.blogg.se/

TUSEN MILJONER TACK ! till alla er som varit  med och tävlat och skrivit om er ålder, var ni bor etc. Det är jätte kul för mig att få veta vilka ni är som läser för jag är så klart nyfiken på er och skulle vilja träffa er allihopa!

Tänk vilken KUL fest vi skulle kunna ha! Jag skulle vilja bjuda in er på ett stort "cocktail party" med rosa drinkar…. Vem vet, kanske jag arrangerar en liten "blogghappening" en gång? 😉

STORT GRATTIS till vinsten Anna! 🙂 Mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com så kommer tunikan som ett paket på posten. Och förhoppningsvis hinner den fram till din stora dag som närmar sig!

Och till alla er andra: jag kör snart igång en ny tävling så ge inte upp! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “And the winner is….!”

 1. karin says:

  stort grattis till Anna

 2. Anna says:

  YIPPI, jag vann, jag vann jag vann!!! Jag har aldrig vunnit något, inte ens på en trisslott, "Otur i spel tur i kärlek" har jag alltid skyllt på, men nu idag har jag tur i BÅDA! Jag är SÅÅÅÅÅÅ GLAD, Tack snälla söta Anna-Stina!!! Min mailadress kommer via mail! Bamsekram till Johanna och dig!

 3. Sara says:

  Fan va kul hon som vann!

  Hoppas på bättre lycka på nästa tävling 🙂

 4. Grattis till vinnaren! 🙂

 5. AnnaStina says:

  Vad ni är underbara som grattar vinnaren! 🙂 Och vad kul att du blev så glad över att du vann Anna! 🙂

  Kram på er! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *