And the winner is….!


Detta kort är till er alla som läser min blogg! Printa ut det och sätt det på anslagstavlan 🙂 (P.S jag har gett er samma kort en gång tidigare i bloggen, men det var så länge sen att det tål att upprepas)

Tusen miljoner TACK mina underbara läsare för alla fantastiskt trevliga tävlingsbidrag ! Ni är SÅ mååånga (214st) som tävlat om att vinna klänningen och jag känner mig oerhört smickrad och GLAD !  efter att ha läst allt fint ni skriver.

Som vanligt så önskar jag ju att ni alla fick vinna så det har inte  varit helt lätt för mig att utse bara en vinnare. Så först valde jag ut några "finalister" och dessa var: Irene, Kristina,Tone,Emilia, KarolinaN, Helle, Lise, Anna, Vanja, Maria K, Louisa, Suzanne, Lina, grombaben, jessica, Caroline & Mary. Och sedan utsåg jag en vinnare.

And the winner is…..:

Postat av: Caroline

Hje AnnaStina!
Jag har dagligen följt din blogg under ett års tid nu. I vintras mötte jag dig på NK i göteborg, vilket gör att det är ännu roligare att läsa din blogg då jag har fått prata med dig.

För ett år sedan levde jag i ett otroligt psykiskt jobbigt förhållande som påverkade mig så illa att jag drabbades av sjukdomen alopeci, vilket innbär att man får fläckvis med håravfall. Det slutade med att jag hade tappat hälften med håret, då jag insåg att jag inte kunde stanna kvar i relationen. Jag tog mina saker från hans lägenhet och flyttade hem till mina föräldrar igen. Med en gång slutade jag tappa håret, men fläckarna var kvar. Efter ett halvår fick jag en peruk (då det tar så långt tid att tillverka dessa på grund av att många människor står i kö). Lyckligtvis när jag fick peruken började mitt hår komma tillbaka på fläckarna, och idag är det ca 5 cm långt. Att få håret tillbaka är en otrolig glädje. Jag har tidigare klagat över att jag har viljat ha tjockare hår, men nu är jag så glad att slippa att använda min peruk och ha mitt egna hår. Men det är en trygghet att ha peruken i garderoben då det finns risk att jag får tillbaka sjukdomen om jag kommer in i en stressig tid igen.

Det är så lätt att man tar saker för givet. Efter detta har jag verkligen lärt mig att man ska njuta och ta en dag i taget.

För tre månader sedan träffade jag min underbara pojkvän som jag har idag. Jag är så lycklig när jag är med honom, han visar uppskattning och har en härlig humor som får mig att njuta. I augusti fyller han 30 år, då jag önskar att jag kunde få ha den fina vita klänningen på mig och göra något roligt tillsammans med honom.

Kramar Caroline

Stort ♥ GRATTIS ♥ Caroline ! 🙂 Din historia berörde mig (liksom många andra historier också gjorde !) och jag är så glad över att du kom fram till mig och Johanna den där gången på NK. Mejla mig din adress så kommer klänningen i posten : gizmolinas@hotmail.com

Det här med håret är ju riktigt känsligt för oss alla och själv var jag så glad över att jag slapp mista hår i samband med amningen som så många gör. Men ! så plötsligt en dag så upptäcker jag att jag faktiskt tappat hår (ni vet, typiskt amningstappat = längst fram i luggen) men det var ca 6 månader EFTER att jag slutat att amma så gissa om det kom som en BIG suprice.! 

Så då jag gick till frisören i Singapore så frågar jag såklart henne direkt om detta och då säger hon att det är SUPER vanligt att man tappar håret ca 6 månader efter att man slutat att amma. Det hade jag faktiskt ingen som helst aning om, så nu vet ni det alla mamas där ute, att om ni mister lite hår långt efter att ni slutat att amma så är det helt naturligt och inget att oroa sig för 🙂 (jag önskar själv att jag fått den infon för då slapp det komma som en så stor överaskning).

TACK igen för alla tävlingsbidrag. Ni är världens bästa bloggisar !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “And the winner is….!”

 1. grombaben says:

  Så morsomt å være finalist – og gratulerer til vinneren! Syns absolutt hun fortjente kjolen altså! :):)

 2. Anna-Lena says:

  Ja, den historien berörde! Gratulerar till vinst och underbar pojkvän! 😉 Jag tappade, som du nämner Anna-Stina, håret när jag ammade. Speciellt nu med nr 2 och inte lite heller. Nej, det är INTE roligt, det är liksom så framträdande.

 3. Madelene says:

  Grattis till kläningen den blir en dröm att ha på midsommarafton.

  Kram Madelene(Landvetter

 4. Lina says:

  Vad roligt att man hamnade bland finalisterna. Om den Lina du skrev där uppe var jag alltså 🙂 Sedan stort grattis till vinnaren som verkligen förtjänar klänningen!

 5. Mary says:

  Det glädjer mig i hjärtat att jag var med bland finalisterna!!! Det gjorde min kväll!!! Firar med ett glas rosé ;-D STOR Kram till Underbara Gizmolina och vinnaren! Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *