And the winner is…!

Allmänt

Jag tror jag får sluta att arrangera tävlingar för jag har SÅ svårt att utse en vinnare bland alla fantastiska bidrag… Men – nu är det gjort. ! Först så läste jag igenom alla bidragen, sen valde jag ut några till en "final" och sen lottade jag med Gucci som vittne ( alla andra sover gott ).

I finalen var: Josefine Blekinge, Lilla Emmas Dagbok, Sanna med Thisle & Anthon och Carolina A…. and the winner is:

Postat av: Sanna m Thisla o Anthon

Hej härliga tjejen, skulle bli så glad om jag vann tidningen o boken, min systers hockey pojkvän har friat till henne och hon är ensam nu I Leksand i 6 månader för han spelar i NYBRO. Hon har 2 pojkar som är 3 år och 4.5 år…vill ge henne detta för att hon är så duktig, vi båda älskar din blogg, se min jag skriver dagen ord varje dag från en härlig bok, kram gumman du är en förebild

2008-07-28 @ 21:52:31
URL:
http://sannasandrum.blogspot.com/

Stort GRATTIS till vinsten ! Så fantastiskt omtänksamt av dig att delta i en tävling för din systers skull. Jag hoppas att hon uppskattar din suprice:-) Mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com så kommer paketet i posten.

TACK alla ni andra för Era tävlngsbidrag ! Ni förtjänar – som alltid – att vinna allihopa.

♥ Kram! ♥

P.S Lilla Emmas dagbok:  Tack för att du delade din hemlis med mig och de andra bloggläsarna. Jag önskar dig och din prins en underbar förlovningsdag imorgon fylld av solsken & lyckliga stunder. Njut kärleken! Kram! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “And the winner is…!”

 1. Irene says:

  Synd att jag inte vann…..

 2. AnnaStina says:

  Irene-

  TACK för ditt tävlingsbidrag Irene, du förtjänade att vinna lika mycket som alla andra ! 🙂 Och om jag fick välja så skulle jag skicka ett pris till er allihopa. Krya på dig ! och jag önskar dig en underbar weekend. Och du – det blir fler tävlingar! Kram 🙂

 3. Oj jösses, nu får vi hoppas att inte nån av mina kompisar varit inne här och läst än… Snart bär det av ut på sjön, känner mig riktigt nervös!! 😉 Tack för lyckönskningarna och hälsningen. Självklart njuter jag kärleken!!! Kram

 4. Gratistrix says:

  Tipsa gärna om kommande tävlingar hos http://gratistrix.blogg.se

  Så sprids tävlingen till folket 🙂

 5. TUSEN TACK vad glad jag blir..har varit på Öland och såg detta i Lördags….Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *