And the winner is… !


Heart ware USB Memory Key with asymmetrically-cut silver shade crystals från Philips (pris: ca 1.450kr)
TUSEN MILJONER TACK för alla 254 tävlingsbidrag i den lyxiga tävlingen! 

Som vanligt plågas jag över att inte ALLA kan få vinna och det är verkligen inte lätt att hitta en vinnare bland alla fantastiska bidrag. Många historier berör verkligen och jag vill åka hem till er alla och krama om er !!!

Men – nu har jag ÄNTLIGEN lyckats utse tävlingens vinnare och att det blev just denna tjej som vann beror på att jag – som ni vet – önskar att min blogg ska inspirera till att uppfylla drömmar och att få er läsare att våga hoppa det är precis vad den här tjejen nyss gjort så därför fötjänar hon absolut att vinna denna lyxiga tävling. And the winner is…

Postat av: Melina

Jag vill vinna för att jag äntligen har hittat rätt i livet och VÅGAT hoppa. Jag har länge varit på väg någonstans, men inte vetat vilken väg jag ska gå. Efter fantastisk studievägledning bestämde jag mig för att söka programmet Mediedesign. Väntan blev lång till beskedet kom, men jag blev antagen! Det innebar en snabb uppsägning från mitt jobb och en total omställning i livet. Jag är så glad över att jag lyssnade på mitt hjärta. Detta innebär att en gammal dröm äntligen håller på att förverkligas, dvs att få jobba med färg, form, design och att vara KREATIV. Jag tror på människans fantastiska potential och den kraft och energi som frigörs när vi lyssnar till vår själ, och jag är otroligt tacksam över att få möjligheten att gå denna utbildning. Jag skulle dagligen ha stor glädje av USB-minnet och att bära mina konstverk i detta hjärta skulle symbolisera något väldig fint för mig.

Melina 😀

2008-09-24 @ 17:27:31
URL:
http://soul.webblogg.se/

   
Det coola är att hjärtat är ett halsband som du kan hänga runt halsen!
Så du kan på ett enkelt & fashionably snyggt sätt bära med dig dina favorit bilder/musik precis överallt.

STORT GRATTIS Melida!!

Då jag besökte din blogg – efter att jag utsett dig till vinnare – så blev jag riktigt HAPPY ! Inte nog med att du är från Luleå (min hemstad) – du skriver dessutom enormt mycket klokt och inspirerande så jag får säga till dig som jag såg att du sagt till dina bloggläsare:

"Be the star you are!"

Mejla mig din hemadress till: gizmolinas@hotmail.com så kommer hjärtat i posten.

♥ TACK igen för alla tävlingsbidrag – ni förtjänar ALLA att vinna ! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “And the winner is… !”

  1. Jenny says:

    Vad kul med ett positivt vinnande bidrag! Det är så tröttsamt ibland med alla "jag är så sjuk och det är så synd om mig så jag förtjänar att vinna…" bidrag. Grattis Melina!

  2. Melina says:

    Tusen TACK igen! Jag är verkligen GLAD över denna vinst! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *