And the winner is… !

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det dröjt så pinsamt länge för mig att presentera vinnaren av tävlingen som jag arrangerat i samarbete med nettbutiken Nordljus. FÖRLÅT !  En vecka med sjuk Johanna har bidragit till att både det ena och det andra blivit lidande…. men nu så ! nu ska ni få veta vem som är den lyckliga vinnaren av ett presentkort på 400sek.


Vinsten är ett presentkort på 400sek hos Nordljus.

♥TUSEN MILJONER TACK !!…♥
…. för alla 230 tävlingsbidrag ! Ni skriver så mycket fint till mig att jag blir helt rörd… och smickrad och glad ! TACK så jätte mycket alla mina underbara läsare. Nu önskar jag ännu mer att jag kunde ge er alla ett pris men det kan jag tyvärr inte så låt mig nu, äntligen, få presentera vinnaren :

Postat av: Mikaela R

Kära Du, som strålar varje dag jag har nu följt din blogg sen min foglossnig började i sep och jag blev sjukskriven heltid, nu är det bara 3v till förlossning. Och jag är så glad att jag fann din blogg- du har förgyllt min höst och jag hoppas du fortsätter att blogga så du kan fortsätta förgylla min vardag med din inspiration, energi och blogganda!
Jag och lillen i mage håller nu alla tummar vi kan 🙂
Må gott kära vän, det är du värd!

2008-12-04 @ 11:36:50

STORT GRATTIS Mikaela !
Mejla mig din adress + e-mail till : gizmolinas@hotmail.com

Jag är verkligen helt tagen av allt FINT ni som tävlat skriver till mig. Vet inte helt hur jag ska kunna tacka er ? Kanske med en ny tävling ? Ska köra igång den en av de närmaste dagarna 🙂 och till sist så blir jag riktigt GLAD om jag kan få veta mer om er som skickat in detta tävlingsbidrag (men som tyvärr inte vann…) för det ni skriver låter nästan för bra för att vara sant ! 😉

Postat av: lotta

Hej, vi är ett glatt tjejgäng, från lulé, som följer din mysiga blogg varje dag( ibland fleraggr/dag) säg inget till vår chef 🙂
Du är en stor inspiratör för oss alla. Dagens har numera blivit ett begrepp hos oss, och du har fått oss att inse att vi alla är unika o vackra. Helt i din anda så drog vi i hop en fab spa-kväll, utan våra älskade barn, som alla är små prinsessor.Den kvällen gav oss massor med energi att möta julen. Vi vill gärna vinna, då skulle vi köpa ngt mysigt till vårt jobba , där vi tillsamans varje dag ses och har kul. I den annars så tråkiga kontorsmiljön, skulle vi vilja ha ngtfint att vila ögonen på. kram fårn vinter lule

2008-12-04 @ 12:01:51

♥ Kram! AnnaStina ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “And the winner is… !”

  1. Mikaela R says:

    O vad glad jag blir, jag har mailat dig:)kram

  2. ninnie. says:

    de där små tomtarna är ju sååå mysiga!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *