And the winner is… !

Tävling!

 
Klänningen = vinsten (fast inte min så klart utan en ny).

Tusen miljoner TACK för alla 223 fina tävlingsbidrag i tävlingen där vinsten är en vit sommarklänning från Thailand 🙂  Ni vet ju hur det är med mig..  jag får ont i mig och vill att ALLA ska få vinna men – nu är det gjort, and the winner is:

Postat av: Jessica

Underbar klänning som skulle passa bra i min resväska. Ska åka till Brasilien i april och har just insett att min garderob inte har så mycket att bjuda på i sommarväg. Har helt försummat mig själv sen jag fick min prinsessa Ida för snart 4 år sen, nästan all shopping som görs är till henne :o)
Tack för en otroligt inspirerande och rolig blogg!
Kram Jessica

2009-03-10 @ 15:09:17

Stort GRATTIS till dig Jessica ! 🙂 

Mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com så kommer den fina klänningen i posten.

TACK igen för alla tävlingsbidrag. Ni är alla vinnare i mina ögon ! 🙂  ♥

Kategori: Tävling! | 3 Comments

3 responses to “And the winner is… !”

 1. carro says:

  du var grymt fin i den klänningen 🙂

 2. karin says:

  grattis jessica

 3. sirpa says:

  hejsan och grattis till jessica som vann den fina klänningen………..

  nu känner jag mig lite smådum för nu fick jag för mig att du gått ut med vinnaren tidigare,kanske det är jag som inte har hakat på ordentligt.hmmmm.

  ja,ja du är den bästa på att blogga iaf.

  kramar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *