And the winner is…!

Allmänt

168397-2536
Här är jag tillsammans med Lotta på resorten då hon hade sin första permisjon från sjukhuset.

Phuket kl.23.55, söndag kväll.

Nu har jag läst igenom alla era tävlingsbidrag och jag blir G L A D  av allt fint ni skriver om mig och min blogg och jag blir R Ö R D av alla som inte får må bra. Därför var det verkligen inte lätt för mig att utse en vinnare men nu är det gjort and the winner is:

Postat av: Lotta

Hejsan Annastina! Jag tycker att jag ska vinna den urtjusiga väskan så jag har nått att lägga strandgrejerna i när jag kommer tillbaka till thailand efter allt jag vart med om! Nått som påminner mig om thailand, nått jag kan se framemot tills ryggen är läkt och jag kan åka igen… Fast nästa gång blir det ingen speedboat 🙂 Många kramar till dig och lilla Johanna 🙂

2008-04-04 @ 10:39:54
URL:
http://lottaz.blogg.se/

Lotta är en tjej som jag inte känner, men som jag har mött här på resorten. Hon bodde här några veckor i jan/febr tillsammans med 2 veninnor.  De hade SÅ kul här nere och Lotta sa till mig att hon hade "the time of her life".  Så en dag då jag sitter på balkongen ser jag att Lotta kommer hem ensam, utan sina vänner, och att hon får hjälp att bära sina väskor. Det första jag sa till min mamma, som var här på besök då, var: "Jag tror att Lotta har skadat sig idag".

Och det visade det sig att hon hade. Hon och hennes vänner var på väg till Phi Phi öarna med speedboat då båten hoppar på en våg och det knäcker till i hennes rygg. Efter den dagen gick Lotta  runt med ryggont i 1 vecka. Hon var till läkaren och fick medicin men värken försvann inte.

Så en dag då jag, mamma & Johanna är nere i poolbaren ser vi Lotta komma storgråtande tillbaka från ett återbesök hos läkaren. Då har hon precis fått veta att hon har brytit ryggen !

Vi trodde så klart att hon överdrev, för ingen kan väl gå runt med en bruten rygg i 1 vecka? Men tyvärr var det sant. Så Lotta hamnade på sjukhuset i 2 veckor och fick genomgå en stor ryggoperation. Hennes pappa, som aldrig varit utomlands, kom ner till henne och på sin första permisjon från sjukhuset kom Lotta till resorten för att säga "hej då" till sina nya thai vänner som hon lärt känna.

Precis då befann sig jag, JIG och Johanna i poolbaren så vi åt tillsammans med Lotta och hennes pappa. Hon var så plågad av sina smärtor då att hon bara kunde vara uppe från rullstolen en kort stund. Ett par dagar senare flög hon hem till Umeå. Först med "vanligt flyg" (1:a klass så att hon kunde ligga) och sedan vidare från Stockholm med ambulansflyg.

När jag såg att hon tävlat så kände jag så starkt för att utse henne till vinnare med hopp om att det piggar upp henne.

Så – GRATTIS Lotta! 🙂  Mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com så postar jag vinsten till dig.


Vinsten.

Och alla ni andra .. som jag redan skrivit flera gånger: ni är alla värda att vinna! TACK för alla bidrag! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “And the winner is…!”

 1. Woohooo tack snälla vad glad jag blev =)

 2. Maria says:

  Va roligt, absolut rätt vinnare 🙂 Grattis! Men vilken historia, vilken tur att det gick som det gick ändå

 3. Natali says:

  Hej!

  Grattis Lotta! Du är väl värd väskan!

 4. Mimmi says:

  Klart Lotta är den som skall vinna!

  Grattis Lotta ….och hoppas skadan läker bra!

 5. Cissi says:

  Mkt bra val! Krya på dig Lotta & välkommen hem till vårsolen 🙂

 6. Carro says:

  Oj vilken historia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *