And the winners are…!

♥ Kära bloggläsare!

Det är en GLÄDJE för mig att få presentera de LYCKLIGA vinnarna av kläder för 1.500nok ur Kapp Ahl´s kollektion “Vintage Stories” som lanseras idag.

Men först vill jag TACKA för alla tävlingsbidrag och era fina beskrivningar av vad Vintage betyder för dig. Jag önskar alltid att alla ska få vinna så därför är det KUL att jag får presentera 3 st vinnare den här gången!


Denna vackra kollektion hittar ni i KappAhl´s butiker runt om i landet under en begränsad tid.

♥ And the winners are…

Hei Anna Stina!
Vintage for meg er duse farger, rustikk, romantikk, krakkelering i gamle rosekopper, blonder og nostalgi. Elsker vintage-stilen både innenfor mote og interiør!
Jeg bor i Bergen !
Keep up the good work, du har en skikkelig feelgood blogg! Stor og varm klem fra Ida

2009-10-16 @ 21:43:07
URL: http://putitinabox.blogspot.com

Postat av: Ingunn
Jeg har ventet lenge på denne lanseringsdatoen, fordi jeg ble så betatt av Kapp Ahls forrige Vintage kolleksjon! Var faktisk ivegen i kveld for å se om den var lansert, men jeg må nok vente noen dager til. For meg betyr vintage noe som enten er gammelt og unikt, eller nytt og unikt med en nostalgisk touch over seg! Den forrige kolleksjonen kjøpte jeg en del av, og jeg har kombinert disse plaggene med andre plagg etter inspirasjon fra din klesstil. Er innom bloggen din hver dag (og abonnerer på Kamille), og henter blant annet gode idèer til antrekk 🙂 Takk!!! 🙂
2009-10-14 @ 21:55:42

Postat av: Elin, Ålesund
Jag skulle så gärna vilja vinna just den här tävlingen! Har en liten prinsessa på 7 månader här hemma som jag skulle bli så glad om jag kunde köpa nya kläder till. Jag pluggar heltid i Norge samtidigt som jag går mammaledig och kan bara köpa det allra nödvändigaste även fast jag så gärna vill köpa någonting fint till henne! Jag får ofta dåligt samvete över detta så skulle jag nu ha turen att vinna så skulle jag för en gångs skull skämma bort henne ordentligt!!
För mig är vintage mormor, pärlor, gammalt och fint.
Kram och tack för en super blogg!!

2009-10-18 @ 20:24:57 


Min topp, hårdiadem + armband kommer från kollektionen och det gör även Johannas hårdiadem, bluse och skjørt.

Mejla mig ditt namn, adress, tfn.nr (som du träffas på dagtid) samt din mejladress till: gizmolinas@hotmail.com

♥ TACK till KappAhl för ett trevligt samarbete! ♥

Kategori: Tävling! | 1 Comment

One response to “And the winners are…!”

  1. Jennie says:

    Psst du kanske ska presentera vinnaren av vetevärmaren också, eftersom den tävlingen gick av stapeln innan kappahltävlingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *