And the winners are…. !

Allmänt

♥ Mina härliga bloggisar ! ♥

Nu är det dags för mig att avslöja vilka som blev de lyckliga vinnarna av de FINA etiketterna från Petrifiedinpink.

Men först vill jag säga TACK till alla er 64 som varit med och tävlat. Ni så har många kreativa förslag på hur ni tänkt att använda er vinst och jag önskar som vanligt att alla kunde få vinna…  och därför känns det extra BRA att det är 3 vinnare den här gången ! 🙂


Vinsten är 105 st etiketter/förslutare med prinsesskrona eller bil på (du väljer motiv) som kan användas till exempel för att försluta kuvert, sätta på godispåsar / paket eller dekorera med, endast fantasin sätter gränser. Texten är valfri och det kan kan lika gärna stå din adress som "tillhör stina" eller "Puss & kram från Anna", du bestämmer!

♥ And the winners are… ♥

Postat av: grombaben

Jeg vil gjerne være med og konkurrere!
Jeg ville brukt dem til å ha på takkekortene fra bryllupet:) Ville skrevet mitt motto (som også stod på innbydelsene): "Kjærlighet er verdens beste godteri" på dem! Bryllupet gikk i hvitt og rosa, så hadde passet perfekt:)

2008-11-11 @ 14:09:28
URL: http://grombaben.blogspot.com

Postat av: Alma

Hej Anna-Stina
Hoppas allt är bra med dig och din lilla sessa.
Jag kan bara inte motstå din blogg eller dina tävlingar. Jag hoppas att du vet vilken stor inspirationskälla du är för mig och många andra trogna läsare.
Jag vill tävla för att jag kom i finalen i förra tävligen där vinsten var ett väggord. Du gav mig hopp att tro att även lilla jag som bor ända bort i lilla Malmö kan ha chans att vinna.
Sä nu tävlar jag igen.
Om jag vinner så ska det stå min dotters namn Yasmine ett år. Hon fyller nämligen ett år om några månader och då ska vi ha ett stort princesskalas(som du har inspirerat mig till). Jag hade tänkt fotografera henne mycket under denna underbara dag för att sedan kunna skicka ett foto och det söta rosa klistermärket till alla som var bjudna och till alla släktingar som bor alldelles för långt bort, nu håller jag tummar och tår.
Tack för denna fina blogg jag får ta del av varje dag.
Kram Alma

2008-11-13 @ 00:46:08

Postat av: Marie

Åh vilken härlig vinst. Om jag vann skulle jag använda dem på min underbaraste bästa pojkvän och min förlovningsfestinbjudan! Jag separerade för två år sedan efter ett 19 år gammalt förhållande. Nu har jag träffat HAN med stora bokstäver.Jag är så lycklig. Inte visste jag att kärleken var så här vacker!!!! Vi ska förlova oss i Thailand i slutet av november …(åh jag längtar!!!) och vi skulle använda etiketterna och skicka hem "inbjudan till förlovningsfesten".
Hoppas du får en härlig dag! Din blogg är så inspirerande. Kram
/Marie (..också en faschionata född 1970 ) 🙂

♥ STORT GRATTIS till er alla 3 ! ♥
Mejla mig era post & e-mail adresser till: gizmolinas@hotmail.com

Jag hoppas att ni som inte vann den här gången tävlar vidare i nästa tävling för man ska aldrig ge upp hoppet !

♥ Kram! AnnaStina 🙂 ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “And the winners are…. !”

 1. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er.

  Hoppas att ni får en underbar Söndag.Min lilla prinssesa är på kalas.Ha det så jätte bra.

  Kram Madelene

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Madelene!

  Jag önskar dig också en underbar söndag ! 🙂 och hoppas att din prinsessa har riktigt KUL på kalaset. Kram ! 🙂

 3. Alma says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag blir alldelles varm i hjärtat nu, tack så mycket för vinsten. Vilket fint avslut på denna regniga vecka. Varje gång jag klickar mig in här så ler jag, din blogg är så mysig och den känns äkta.

  Tusen tack för vinsten =)

  Kram Alma

 4. Marie says:

  Hej ! Vilken överraskning. Tack snälla för vinsten. Vad härligt- vilken överraskning.

  Tack snälla för min vinst!

  Kram Marie

 5. grombaben says:

  Jippi!!!! Vant jeg? Hurra! 🙂

  Jeg mailer deg nå:) Nå ble jeg sååå glad! KLEM

 6. Stort grattis till alla vinnare. Maila era adresser till Anna-Stina så sätter jag igång och producerar era etiketter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *