ANNANDAGPÅSK.

Allmänt

Mina 1:a snitt-påskliljor kryddar loungen i köket.

Moooorning sunshines!

Solen strååålar in på mig i sjeselongen i stua där jag halvligger och bloggar just nu. Underbart! Men jag hade gärna sovit lite längre… alltså det här med sovmorgon…verkar som att min JIG har ensamrätt på de…Hmmm…Ja, ja, fördelen med att vara uppe tidigt med hjärtat är att jag kan blogga! och sen ska Casa Gizmolinas städas idag men ett par timmar i solstolen på terrassen måste det också bli för det fick jag aldrig till igår och jag kan ju inte lämna påsken bakom mig utan att ha solat lite.

Fast jag fick en del sol på mig igår också, då vi bjöd över vänner på bubbles ute i hagen. Det var premiär för oss att sitta där ute och igår var det bl.a. rollerblades som gällde. Det hade hjärtat aldrig testat förr, och hon tyckte att det var så kul att jag tror att hon och JIG får gå raka vägen till XXL efter skolan i morgon 😉

Gårdagen startade med pyssel och äggmålning vid frukostbordet. Lilla J körde några enkla figurer på sina 1:a (hon målade ett helt gäng), själv kryddade jag mitt med blomster.

Sen, runt kl.14, flyttade vi ut på gården och där blev vi sittande i solen heeela eftermiddagen och den bit in på kvällen. U.n.d.e.r.b.a.r.t.!

Capri-Sonne till de små, bubbles till de stora.

Här har J precis fått på sig sin kompis rollerblades för 1:a gången, en stund senare åkte hon runt själv. 

Barnen varvade rollerblades med Pet Shop lek.

Gårdagens = tee American Vintage, kappa Zara, jeans Anine Bing och på fötterna: mina älskade bling-bling som är mitt bästa skoköp ever.

Nu: dusch + frukostfix.

Sen: en liiiten stund i solstolen innan jag dyker in i sovrummet och nej, tyvärr inte för att sova, utan för att städa.

Önskar dig en härlig Annandagpåsk!

Sista påskdagen idag, ta tillvara den!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “ANNANDAGPÅSK.”

 1. Ann-Lis says:

  Vilken härlig påsk du har haft!
  Idag får vi inte missa solen! ♥

  • gizmolina says:

   Ja vi hade fina dagar! mycket tack vare det helt fantastiska vädret! 🙂 Och nej, vi får inte missa att tanka lite D-vitamin en stund idag. Underbart med så mycket sooool!

   Önskar dig en härlig tisdag Ann-Lis! Kram!

 2. Monica says:

  Så fine sko! Hvor har du funnet de?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *