AnnaStinas vertinne skole.

Allmänt

När jag skriver mina "tips" här på bloggen så kommer jag varje gång att tänka på när jag gav tips på radion. När "Kanal 24" startade så hade jag varje fredag "AnnaStinas värdinne skola". Oftast tog jag en taxi ner till studion direkt från min butik och gav mitt "veckans tips" live, men ibland hände de också att de kom till mig i butiken och spelade in dagen före. Kul var det i alla fall! 🙂

Nu ska jag se på TV så att jag får kontroll på vädret. Jag håller tummarna för att de visar +25 grader och en jätte sol över hela Norge & Sverige hela veckan! 🙂 (och när jag ändå är igång hoppas jag dessutom att jultomten landar på taket i natt och att det är fullt av paket i öppna spisen då jag vaknar i morgon bitti! ;-))

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “AnnaStinas vertinne skole.”

 1. Jessica says:

  Söta vän 🙂
  Det visste jag inte ! Nu blir jag nyfiken 🙂 Berätta gärna mer om vad det var för något 🙂 !
  Själv sitter jag fortf vid datorn, har fastnat på alla mysiga bloggar jag tipsade dig om i mejlen.
  Godnattiskram 🙂

 2. AnnaStina says:

  Sötaste vännen min! 🙂
  TACK för underbart mejl. Jolia är såååå SÖT! 🙂 Men du, visste du inte att pratat på radion? Jag kan skriva mer om det i mejl till dig 🙂 Och jag håller med om att man lätt fastnar på internet, jag har som mål att börja lägg mig före kl 24 på kvällarna för jag är helt hopplös… sitter uppe på tok för länge på kvällarna. Surfa på så mejlas vi morgon! Sov så jätte gott & dröm härliga drömmar!
  Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *