ANOTHER BEAUTIFUL DAY IN N.Y.

Allmänt

13015479_10153488299125796_4241077143666364665_n

Frukostshopping fredag morgon nere i Soho.

Gooodmorning sweeties!

Dagarna här in The Big Apple går i ett rasande tempo! så – beklager dålig uppdatering både här och på insta. Jag njuter det fantastiskt vackra sommar vädret, shoppar, äter & dricker gott och shoppar lite till…  Precis så som det ska vara då man är här! 🙂

Och nu är klockan strax 09 här och vi är på väg ut för att njuta ännu en soooolig & FAB dag!

Sen, då jag kommer hem så ska jag dela massor av N.Y. tips!

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig dag!!! 🙂

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “ANOTHER BEAUTIFUL DAY IN N.Y.”

 1. Frida says:

  Du är förlåten för vi förstår att du njuter till fullo! Ser fram emot att få höra allt om resan sen! 🙂

  Kram

 2. Nina says:

  Vad mysigt 🙂 jag skulle oxå behöva resa bort, men just nu räknar jag ner till min ledighet 🙂 10 veckor kvar, jippi. Ha en jätte bra dag! Kram

 3. Stina says:

  Åh, vad roligt att just DU åkte till New York! Jag följer din blogg och älskar, fullkomligt älskar din inredningsstil! Min fästman och jag planerar nämligen att åka iväg till New York och gifta oss nästa år, så jag ser fram emot dina tips, vad de än kan handla om! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *