ANOTHER DAY IN FAMILY PARADISE.

På väg till frukosten på morgon. Fotograf: Therese från MiniLand som berättade att hennes mamma följer min blogg. Blir alltid lika glad då jag får höra sånt! 

Godkväll fina vänner!

Idag startade dagen med en Lollo-kram och avslutades med en god middag på La Tasca. Däremellan har jag chillat vid poolen, checkat in hjärtat på Bernies Birthday Party, tagit en walk on the beach, druckit en sex on the beach och njutit sol från en vackert blå himmel.

Och nu ligger jag i sängen med en sovande liten familj vid min sida så vi hörs igen i morgon.

Njut sommarkvällen!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 5 Comments

5 responses to “ANOTHER DAY IN FAMILY PARADISE.”

 1. Mirva says:

  Och hur smakar den där “sex on the beach”?

  • gizmolina says:

   Den smakar riktigt gott! 🙂 En sån där drink som jag beställer då jag inte klarar att bestämma mig eftersom den alltid är ett säkert kort…

   Kram!

 2. Merete says:

  Så herlig med en liten ‘ferie’ i ferien 😉

  • gizmolina says:

   Ja, verkligen helt underbart lyxigt att slippa disk / plock / bädda sängar etc i några dagar. OCH! att få starta dagen med framdukad frukost buffé och att se Johannas lycka när hon leker på MiniLand… Jag hade lätt kunnat stanna några dagar till… 😉

   Klem!

 3. Carina says:

  Vad roligt att du fick träffa Tessan å hennes gäng… jag har följt din glada blogg under några år och nämnde för Tess om dig av en slump häromdan. Kul…solvarma hälsningar från Mamsen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *