ANOTHER DAY IN PARADISE… !

sommaren 2017 Thailand 2017

20233013_158617554699752_3602511388926659564_o

After lunch… så här låg jag och chillade i eftermiddag… såååå galet skönt! 

Mina kära bloggvänner! 

Kombinationen semester + Thailand + besök gör att mina dagar fullkomligt flyter ihop….   så hoppas på ert överseende med att bloggen är lite i vacation mood…. Speciellt nu då vi bara har 2 dagar kvar här nere i paradiset. Herregud – 2 dagar !?! VART tog den här månaden vägen undrar jag ???  för den gick verkligen ALLT för f.o.r.t. !  Så nu gäller det att maxa sista dagarna och njuta så mycket vi bara kan.

Och alltså vilken kväll jag har haft… den slutade kl.02.30 ute på terrassen efter goda bubblor och kallt vin. En riktigt tjejkväll!  och nu närmar sig klockan 04 och jag måste verkligen gå och sova för min plan var att dra till beachen runt kl.10 i morgon men jag får erkänna att just nu lockar en skön sovmorgon mer…zzz…  men ska i alla fall ställa klockan så får vi se hur det går… 😉

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare och en god natt då den tiden kommer!

P.S  du följer mig väl på instagram?  där uppdaterar jag med bilder löpande under dagarna. Du hittar mig om du söker upp: Gizmolinas.  

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: sommaren 2017, Thailand 2017 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *