LIFE IS A BEACH.

Allmänt

Tittut i natten!

Häromdagen var det någon som frågade mig, på instagram, om jag märker någon skillnad på kroppen nu då jag tränat så ovanligt mycket i sommar? Svaret är tyvärr nej… och hur kul är det när jag kört på typ 5 dagar i veckan? Lite små surt faktiskt. Trodde ju att jag skulle vara tvungen att shoppa nya jeans när jag kom hem men det lär ju knappast behövas kan jag säga. Märkligt det där… Det måste vara vinet. Vinet och den goda thaimaten (riiiiis), typ…  Eller hur?  Får trösta mig med att jag i alla fall (förhoppningsvis) inte gått upp, utan att träningen gjort att jag är lika fluffig som innan jag reste så det hade ju kunnat vara värre… Och en annan bra sak är att jag är igång! Efter ett år av totalt stillasittande. Så det finns hopp, det gör det… 😉

Anyway… I går hade vi en riktigt härlig beach-dag som innehöll både militärer in action och surfvågor. Och med referens till mitt förra inlägg: först blev jag lite småsur över att jag inte är så rik att jag slapp att tänka på att de höjt priset på Re Ká Ta, men sen, då jag kom fram till att jag hellre prioriterar en lyxig söndagsbrunch så kändes det lite bättre och faktum är att jag

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “LIFE IS A BEACH.”

 1. Anna says:

  Fina du

 2. Mona says:

  Jag tycker du prioriterar rätt du är underbar.

 3. Hanna says:

  Jag kommenterar sällan men jag måste säga att du är SUPERVACKER precis som du är!! Jag börjar längta tills ni kommer hem så man får börja kika på din höstgarderob och få lite inspiration. Tack för en fin blogg! Kram Hanna

 4. Anne O says:

  Nyder meget din blog og dine billeder fra Thailand – oh hvor er der skønt. Er stadig vild med din halskæde med muslingeskaller – har været på udkig efter sådan en længe – dog uden held. Fortsat dejlig ferie. Kram Anne O (fra Danmark)

 5. Mirva says:

  Du är så vacker (!) som du är!

  KRAM!

 6. 20% är träning och 80% är kost läste jag nånstans- men jag tycker personligen att du prioriterar helt rätt och du är supervacker <3
  Man tränar väl för att kunna äta vad man vill- right? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *