ANOTHER LOVELY SUNDAY.

Allmänt

≈Phuket, Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach, söndag kl.18.50≈

Hello sweeties!

Åhhh vilka u.n.d.e.r.b.a.r.a. dagar vi har här uppe på Sunwing !  Idag har jag hängt vid poolen hela dagen och nu är lilla J på “Spookie Night” på Miniland. De skulle äta pizza, se på film och sen gå runt och spöka lite… så vi är på väg ner till restaurangen nu så att vi förhoppningsvis får se några spöken 😉

Jag la föresten upp en till video med mig på instagram idag där du får hänga med mig en tur på beachen. Om du inte har instagram på din telefon så kan du följa mig HÄR.   Och då jag var där nere på min morgonwalk så knipsade jag så klart en del pics för gud så vackert det är på beachen i offseason. I l.o.v.e. it !

Ops, jag får fortsätta att lasta ner pics sen för nu tror jag att det är spöken på G här. Sitter ute på terrassen och hör en väldig massa “buuuuuhuuu!”…

Njut din söndagkväll !

Kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *