Äntligen!

Allmänt

168397-2055
Så här glad var Johanna på morgon då hon öppnade sin julkalender 🙂

Detta var en ovanlig kväll för mitt hjärta somnade inte förren NU, kl. 22., och jag kan inte minnas när det hände sist? Hon var jätte ledsen och ropade efter mig heeela tiden i 2 timmar så nu ska en trött mama lägga benen högt i soffan och slappa! 😉

Njut kvällen alla underbara läsare! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Äntligen!”

 1. Anne says:

  Hei kjære du!
  Oppdaget din bloggside nå i kveld, og har sittet i maaange timer nå….Takk! Bloggen din er fantastisk, og gir masse inspirsjon, og ikke minst sprer den glede!
  Har handlet en utrolig flott lampe i butikken din, vi er kjempe fornøyde! Kan jeg spørre om hvorfor du har avviklet Gizmo? Uansett, skulle ønske den lå en sånn butikk i Stavanger også:)

 2. AnnaStina says:

  Hej Anne!
  Ååå så glad jag blir nu då jag läser det du skrivit till mig! 🙂 Tack snälla! 🙂 Jag lyckades tyvärr inte kombinera min älskade butik med att få barn eftersom butiken var så personligt uppbyggd kring mig som person så till min stora sorg så fick den stänga 🙁 MEN! jag kommer att öppna på nytt en gång igen.. 😉 jag har de fina bokstäverna från skylten som satt ovanför dörren i en rosa box med sløyfe runt och en dag sitter de utanför min butiksdörr igen 🙂 Just nu måste jag bara inse att “var sak tar sin tid” i livet..
  Tack igen för din kommentar och välkommen till min blogg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *