ÄNTLIGEN är kabeln tillbaka!

Allmänt

168397-2590
Johanna på Karon Beach torsdag. Eftersom det regnade större delen av dagen så var stranden i princip tom på människor så jag och Johanna hade hur gott om plats som helst 🙂

Phuket kl. 24.00, natt mot lördag.

ÄNTLIGEN har min kabel till kameran kommit hem igen! 🙂 Som ni vet så glömde jag den på internetcafet i Karon igår och till min STORA glädje så har våra jätte trevliga grannar hämtat den till mig i kväll. TACK snälla Anna & Co för hjälpen! 🙂

Jag har riktigt längtat efter att kunna uppdatera bloggen med bilderna från min & Johannas dag på beachen så nu ska jag "blogga loss" 😉

Men först måste jag väl erkänna att jag precis vaknat… jag somnade så klart när jag hoppade upp i soffan med mina blader tidigare och hade inte Anna tittat förbi med kabeln så hade jag nog sovit fortfarande….

Hoppas att du har haft en fabulous fredag so far och att din kväll blir perfekt!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “ÄNTLIGEN är kabeln tillbaka!”

  1. Ivana says:

    Gud vilket vackert kort 🙂

  2. Caroline says:

    Gud, vad härligt det ser ut!

  3. Em says:

    Vilken jättefin bild! Den skulle jag defintivt förstora och rama in. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *