Äntligen fungerar internet!!!

Allmänt

168397-2755
Jag & Johanna på Kata Beach i förrgår (tisdag).

Phuket kl. 09, torsdag morgon. Moln idag = ganska skönt 😉

Ä N T L I G E N fungerar internet igen!!!! Jippie!!!! 🙂

Sedan tisdag kväll har internet nämligen legat nere här på resorten 🙁 så det är orsaken till min ofrivilliga frånvaro. Men nu funkar allt som det ska igen och jag håller tummarn för att vi ska slippa fler sånna här bloggavbrott.

I förrgår var jag & Johanna på Kata Beach och igår var vi ute på shopping hela dagen och hade så många ärenden att jag tyvärr inte fick tid att besöka något internetcafe. Så – som plåster på såret för att jag inte kunnat blogga på nästan 2 dagar så kommer jag att starta utlottningenjag pratat om senare idag 🙂

Nu är vi helt nyvakna här för Johanna sov rekord länge idag, till 8.30, skönt! , så nu är det hög tid att hoppa i duschen och ta tag i dagen.

Men först dagens:

"Tro på din egen förmåga – andra gör det redan."
/ Ur "en härlig bok".

Det här ordspråket är så bra för vi behöver påminna oss själva om vad vi är bra på ibland. Det är tyvärr lätt att glömma bort det och bara fokusera på det negativa.. Men bryt det mönstret idag och sätt dig och skriv ner allt du är BRA på för jag är övertygad om att det är en hel del! 🙂

Kram på er! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Äntligen fungerar internet!!!”

  1. Citaten du skriver i din blogg är alltid så bra! Detta idag är klockrent. Jag är expert på att fokusera på det negativa, det är därför jag har startat min blogg. Måste lära mig att se de positiva sakerna i tillvaron också. 🙂

  2. Maria says:

    Va skönt att det fungerar igen, jag ska väl erkänna att jag var lite orolig för din frånvaro men kul att du är tillbaka 🙂

    Hoppas att ni får en härlig skärtorsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *