Äntligen hemma!

Allmänt

168397-1762

Jag kom precis innanför dörren och slängde mig över Johanna. GUD vad jag kan sakna henne då jag är ifrån henne. Helt otroligt mycket! Så – nu har vi super myst ute i hallen en stund 🙂

Nu är det dags för gröt, bad & nattning och sen ska jag S O F T A, äta middag och ta mig ett glas vitt!  Också blogga lite så klart! 😉

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Äntligen hemma!”

 1. Anonymous says:

  Ha en mysig kväll! Här blir det tacos och kanske ett glas rött..!

 2. Jonna says:

  Ditt hår är så himla fint! Vad använder du för produkter för att det ska hålla sig fint hela dagen? 🙂

 3. Lotta says:

  Men hur hinner du med att blogga då om du vill umgås sååå mkt med ditt Hjärta????

 4. Stine says:

  Hur mkt ansvar tar JIG? Tyvärr verkar det vara som om DU mest tar huvudansvaret för tösen? Har jag fel tro? Hoppas det! Du verkar vara en hel del själv under veckorna, stackare! Kram till er två!

 5. Vet att du inte kan visa något från ditt uppdrag, men jag är såå nyfiken!Måste vara så kul att få inreda åt någon annan!Jag är helt säker på att de blir toknöjda! Ha en riktigt go kväll vännen!

 6. Anna says:

  Vad fina ni är! Ha en helmysig kväll båda två!! Kramisar

 7. Angel says:

  söta ni är tjejer,ha en mysig kväll

 8. madilene says:

  vad fina ni är!
  vad är det för fina halsband du har, ser att det ena likanar carries halsband i sex and the city

 9. AnnaStina says:

  HannaKarolina-
  Tack! 🙂 Hoppas du också har haft en mysig kväll!
  Jonna-
  Å, tack snälla du! 🙂 Jag använder Redken (extreme) schampoo + conditioner, Redken “snapfix”, Redken hårmousse och sen VÄRLDENS BÄSTA hårspray som är det som gör att håret håller heeela dagen lång (jag kan inte leva utan det) : BED HEAD från Tigi. Kram! 🙂
  Lotta –
  Vi superwoman´s hinner med allt vi önskar! 😉
  Stine-
  Det är inte ett dugg synd om mig. 🙂
  Madeleine Gbg-
  Ååå söta du, jag förstår att du är super nyfiken för det hade jag också varit 😉 Förhoppningsvis kan jag visa en bild eller två då allt är klart om det är ok med min uppdragsgivare 🙂 Kunden är i alla fall super nöjd med mitt jobb “so far” och det gör mig obeskrivligt glad! Inget är bättre än nöjda kunder! 🙂 Imorgon hoppas jag att jag blir i princip helt klar…! Jag önskar dig och din familj en underbart mysig Farsdag! Kram! 🙂
  Anna-
  Tack så jätte mycket! 🙂 Du får ha en helmysig söndag för nu är lördage slut 😉 Kram! 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂 Hoppas att din lördag varit solig & rolig och att du får en riktigt mysig söndag! Kram 🙂
  Madilene-
  Tack så mycket! 🙂 Ååå vad GLAD jag blir över att du uppmärksammat mitt halsband 🙂 Jag kan berätta att det inte bara liknar Carries halsband, det ÄR ett likadant halsband! 🙂 Halsbandet kommer från “Bvlgari” och jag har älskat det sedan den dagen då jag köpte det i present till mig själv.. 🙂 Det är mitt absoluta favorit halsband! Och när jag en dag såg att Carrie hade samma så blev ju plötsligt halsbandet ÄNNU coolare.! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *