Äntligen hemma!


Idag har jag flygit fram mellan plock / butiksbesök / banken / nagelfix / fotostudio etc i tunika från OddMolly, jeans Diesel, skor Fiorentini + Baker också självklart mitt halsband från LorangeDesign.

Fy vad tråkig min blogg har varit idag. Jag veeet. Orsaken är att detta har varit d e n dagen… inte nog med att vi försov oss KRAFIGT, jag lyckades dessutom knäcka mina fina Gucci solbriller då jag leverade Johanna på dagis (frågan är vad som var värst? försovningen, eller att solbrillerna gick sönder? 😉 och sen har jag fått tok-stressa för att hinna allt jobb… Så detta var one-of-these-days helt enkelt…

Men SOLEN skiner och Oslo har bjudit på årets 1:a VÅRDAG = helt UNDERBART ! 🙂 Alla uteserveringar har varit fullpackade idag och det känns i luften att det är VÅR på riktigt nu. Hur härligt som helst !!


Johanna har invigt en ny ljuvligt skön klänning från Polarn O. Pyret idag, till den strumpbyxor från samma ställe och hårspänne från Prinsessefin. Och i händerna håller en ny Daim chokladsås som ska stelna på glassen + glass-strutar så nu vet ni vad vi ska äta till dessert i kväll 🙂  P.S den fina vägg-fack-förvaringen finns hos Sprall.

Vi kom nyss hem och nu lagar jag taccos så jag måste gå tillbaka till köket innan jag bränner maten.

Önskar dig världens mysigaste fredagsmyyyys ! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Äntligen hemma!”

 1. susan says:

  Den tunikaen din er bare så fin, jeg har den i rosa. Har prøvd den også i brunt og den var også lekker. Kunne egentlig tenkt meg både i rosa, brun og hvit men lommeboka mi er ikke enig.
  Ønsker deg en riktig god helg i vår-Oslo

 2. Fina ni varit idag tjejer! Önskar er en riktigt härlig fredagkväll full med mys! KRAM Lotta

 3. Anna-Lena says:

  Åh visst är det härligt med vår- äntligen! Hi hi vi har oxå ätit tacos ikväll! Gott! 😀 Ha en skön kväll och helg!

 4. chatarina says:

  Hej! Gott med tacos..jag har nyss slutat jobba och tar te och smörgås istället:) Fin tunuka..jag har en likadan:)
  Kram

 5. victoria says:

  Härligt med vår i luften, här har det varit grått och regnat lite idag 🙁

  Ha en mysig helg!

 6. Ha en trevlig helg!

 7. C says:

  Vilken fin klänning johanna hade på sig! Din var fin den med! I love Odd Molly, dock lite för dyrt för min budget med mammapeng just nu. too bad ;-P

 8. TACK för trevliga kommentarer ! 🙂 Känns KUL att äntligen få tid att blogga igen. Min dag var som sagt inte helt lik andra dagar… 😉

  Verkar som det är fler än vi som har fredagsmyst med tacos. Det är ju sååå gott ! 🙂

  KRAMAR till er alla !!! 🙂

 9. elin says:

  Fullt på uteserveringene i Tromsø også – deilig med vår!!

 10. Linruz says:

  Nej vad trist, dessa dagar vill man gärna sudda bort.
  Hoppas att helgen nu blir bättre och att solen skiner på er då med.
  Kram Lina

 11. diggar klockorna du har i hallen och home texten 🙂 känns så välkommande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *