ÄNTLIGEN TILLBAKA…!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

FÖRLÅT min frånvaro! Livet kom mellan… men nu känns det såååå kul, inspirerande och härligt att sitta här och blogga igen! för jag har verklige saknat er. Jätte mycket.  Och min frånvaro var på inget sätt planerad… men saker hände… samtidigt som jag fick lite prestationsångest… så det var en kombination av flera saker… Men livet går framåt! och nu är jag super blogg-peppad.

Och nu har jag så mycket att visa och dela med er att jag nästan inte vet vart jag ska börja? Men det som är mest aktuellt är att vi var och firade ett par bästa vänner som fyllt år i söndags så jag tror att vi startar där, så får jag blogga om en midsommarfest som ägde rum här hemma för ett par veckor sedan efter det…  och sen måste jag visa och berätta allt om vår magiska Göteborgs resa förra veckan. Åh jag har så mycket festligt att dela med er!

 

Söndag morgon.  Dekorationerna i taket är kvar sedan midsommarfesten som vi hade här hemma för ett par veckor sedan, eller vi och vi, J hade fest, jag bidrog med dekorationerna.. 

 

Vi var bjudna på middag hemma hos bästa vänner för att fira 2 födelsedagsbarn och jag kryddade, som vanligt, paketen med ballonger. För ovanlighetens skull så fick personalen i ballongbutiken texta på ballongerna (brukar göra det själv…) och deras skrift är kanske inte så “gizmolina” men oavsett extra festligt med glittrig skrift tycker jag! 

 

Jag dekorerade även presentpåsen med en blomma (fake från Rusta) och de fina Happy Birthday korten har jag köpt hos H&M Home. (de är ett tips!).

 

Jag invigde en ny klänning från Stella Nova, min skor kommer från Tamaris. 

 

Som gå-bort-present till min kära vän K hade jag med mig en flaska kalla bubblor. Enkelt och alltid lika uppskattat!

 

Det är verkligen en lyx att vara bortbjuden och få sätta sig vid ett så här vackert dukat bord.  Citroner är verkligen en av sommarens stora fräscha trender…

 

… och en rolig sak är att jag hade planerat att ge de här servettringarna i sommarpresent till min vän men nu, då hon redan hade de, så gick jag iväg till Nille och köpte de till mig själv idag istället. De är ett tips! Kommer i 4-pack, kostar 99 nok, och är nu på -50% rabatt! (fatet med citroner + girlanden kommer från TGR).

Tusen miljoner TACK för oss kära bästa K & Co.

 

Önskar dig den bästa dagen vidare !

Det känns verkligen sååå kul att blogga igen!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

61
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ÄNTLIGEN TILLBAKA…!”

 1. Nilla says:

  Men såå glad jag blev nu, äntligen är du tillbaks
  Jag har kikat in hos dig minst ett par ggr varje dag, men följer ju dig på insta och kunnat hänga med dig där.
  Ja livet händer och ibland behöver man sätta saker på paus för att kunna gå vidare med annat. Hursom så är det så kul att du bloggar igen, och det ska bli kul att hänga med på allt kul ni har hittat på sen sist.
  Ha en jättefin onsdag och även midsommar
  Kramar!

 2. Anna says:

  Hurra!! Välkommen tillbaka <3
  Du har varit såå saknad!

  Ha en underbar dag!
  Kram

 3. Kristin says:

  Åh så härligt att du bloggar igen
  Ha aldrig prestationsångest! Det du gör blir magi

 4. Caroline says:

  Välkommen tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *