ÅRETS 1:A MÅNDAG.

Dagens pepp!

Godmorgon sweeties!

Oj, oj, så dåligt jag mådde igår… uff.  Gissar att det var kombon av ett par glas vin och en vecka med jetlag som blev för mycket… så jag var verkligen out of order och det var inte helt lätt att gå på barndop i kyrkan kl.11… puh..! Men det var ett riktigt f.i.n.t. dop för sötaste lilla F och en trevlig bjudning efteråt.

Och alltså jag är inte helt på topp idag heller så ligger i sjeselongen framför Nyhetsmorgon och tankar energi så att jag ska orka få gjort nått för här i Norge är det en helt vanlig måndag eftersom man inte firar Trettondagsafton / Trettondagen. Men jag har lust att köra Svensk-helgdag i smyg och bara ligga här och slappa fram till att jag ska hämta hjärtat… 😉

Min fina Hunkydory klänning = gårdagens.

Jag matchar den med cardigan från Cathrine Hammel.

Älskar att klänningen har snurr

Jag är inte så lite avis på er hemma i Sverige som fortfarande njuter jullov och helgdagar för här är vi igång med läxor idag och det var lite kul att konstatera att Johanna redan kan sin engelskaläxa som vi tittade på på morgon. Det är tack vare Thailand eftersom hon pratar engelska med sina thaivänner där. Tänk vad barnen  lär sig genom att resa och se världen! Det är häftigt!

Nej, nu måste jag vila lite till här.

Önskar dig en inspirerande start på veckan! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ÅRETS 1:A MÅNDAG.”

 1. elin says:

  Nydelig kjole! Håper formen er stigende 🙂 Her er det fullt kjør med jobb og barnehage og tenker meg også på spinning på sats ikveld for å toppe det hele… Får se om jeg kommer ivei!

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 och tack för omtanken! Jag har tagit det med ro här idag.. Vad duktig du är som ska iväg och träna ! You goooo !

   Önskar dig en fantastisk vecka ! Klem!

 2. JUNITJEJ says:

  Vilken snygg outfit!

 3. Mona says:

  Jag öskar God fortsättning på det Nya Året…
  Din outfit är jättesnygg du är stilig i svart.
  Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för komplimangen Mona! 🙂 & god fortsättning till dig också! Jag önskar dig ett fantastiskt 2014 fyllt av lyckliga stunder & solsken!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *