ÅRETS 1:A PÅSKDUKNING…!

Allmänt

 

Good torsdag mina kära bloggvänner! 

Jag kom precis hem med lunch i en påse (från MAX… sååå gott!) och då sitter min älskade Gizella näsa mot näsa med en grannkatt på vår terrass. Eller G är så klart inne (hon är innekatt) så det var en glasruta mellan, dörrarna till vår terrass. Utekatten blev skrämd då jag kom så den sprang iväg och nu sitter Gizella och tok spanar efter den… På det sättet så har hon det så otroligt mycket mysigare och bättre här i huset. Det händer mer, hon har ett stort inomhus revir och det är både utekattet, ekorrar, fåglar, hundar och annat att spana på genom alla fönster… mitt lilla fluffiga hjärta. Ganska otroligt ändå med den kärlek vi kan känna för våra husdjur. ♥

Jag maxar min dag i Luleå och är så tacksam över allt jag kan checka av på min lista. Men dagens chock var verkligen hur få dagar det är till påsk! Visst, jag har bloggat mycket påsk redan och skrivit att den närmar sig men att det är SÅ lite tid kvar trodde jag faktiskt inte. Herregud Johanna startar sitt påsklov om 2 veckor ! för i Norge har de lov veckan före påsk.  Så nu finns det ingen anledning att hålla tillbaka, nu är det all in med allt pynt, påskliljor, påskris och gula detaljer.  Och idag då solen dessutom strålar från en klarblå himmel här uppe i norr och det droppar från taket så är det 100% vårkänslor i luften och jag älskar det!

 

Jag bjöd hem familjen på middag igår, eller mamma & H bjöd på middag, men vi åt här hemma hos mig, vår favorit take away från Waldorf och det kände så kul att duka med påskdetaljer.  Tänk så lite som ska till: en påskservett och en gul kyckling och det blir instans påskfeelings till , i det här fallet, en kostnad av 25 kr. 

Köpte servetterna hos TGR förra året (har tyvärr inte sett de där i år…) och därifrån kommer även den fluffiga kycklingen.

 

Önskar dig den bästa dagen fylld av solsken & good vibes only!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *