ÅRETS 1:A PUMPOR – CHECK!

Allmänt

Dagens reminder om att du ska fortsätta att vara dig själv till 100%.

Happy torsdag darlings! 

Solen strååålar, jag har varit ute på en ärende-runda på morgon och snart kommer min kära bror hit och vi ska få på plats ett par detaljer i ett rum som jag längtat efter att bli färdig med helt sedan vi flyttade hit.  Åh men bästa känslan när man närmar sig målet!!! och ni ska självklart få se när jag är klar !

Och där var vi klara med fixandet för idag! Alltså den tacksamhet jag har för att min bror hjälper mig och är de där extra 2 armarna when I need it…  Det skriver jag upp på dagens tacksamhetslista!!! Vad skriver du upp på din?  Och nu ska jag fortsätta att köra på här med min to-do-list så att jag kan njuta helgen sen.  Helgen som inte blir helt som planerat för JIG kommer tyvärr inte loss från Oslo så vi får ses senare till veckan istället. Då är det nästan 6 veckor sedan sist. Tiden flyger!  Och på tal om att flyga… min darling ligger och tittar på Top Gun, passar perfekt att se den nu då en av killarna i Idol är stidspilot +  att det är en sån där film som man “ska” ha sett. Själv vet jag inte hur många gånger jag sett den? och den är lika bra varje gång. Sen är jag tveksam till om killen på Idol är lika bra på att sjunga som filmen är bra men det är en helt annan sak… Ha, ha. Ser du Idol? Vi tycker att det är så BRA! och det programmet förgyller verkligen vardagskvällarna! Så – i kväll blir det Idol + Wahlgrens Värld + rester från gårdagens thaimiddag. En perfekt torsdagskväll! 🙂

 

BOO…. ! here we go ! då börjar halloween att smyga sig fram i butikerna och vi är så pepp på det att jag shoppade årets första pumpor igår! Åh som vi ser fram emot att köra pumpe DIY.  Det är tradition för oss! 

Och hur coola var inte de här? Den stora längst ner till höger, som är helt platt och ser ut som en blomma har jag aldrig sett tidigare? så den fick så klart bli med hem! Dessa mindre kostar bara 30,90 kr / styck. (de större på övre bilden har kg pris).

Efter min handlerunda igår så hämtade jag upp thaimat till oss girls (tusen tack för maten pappa!) och det är ju bara så otroligt lyxigt att köra take away till middag.  Love it! Också fick jag med mig senaste Amelia från pappa & I. Jag tycker att deras cover oftast är de finaste eftersom det alltid bjuder på ett smil.  (aldrig stone face bitch blickar ansikten)

 Och sen så är det är inte vilken dag som helst idag för det är min bästa vän Jonas födelsedag så HIPP, HURRA för dig idag! Du vet att du är familj för mig och min familj och jag älskar dig!

Jonas – ett av alla underbara minnen vi delar. Från Thailand 2013.  Nu ser jag fram emot att vi förhoppningsvis kan ses mer i året som kommer och köra glittrig GALA deluxe! 

Nu njuuuter vi resten av den här fantastiskt vackra dagen och fyller den med positiva tacksamma tankar!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “ÅRETS 1:A PUMPOR – CHECK!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fin bild på er i Thailand, åh sitta ute och äta, känna sand mellan tårna, luften, maten, dofterna, luftiga klänningar, feelingen, gahh så underbart! Önskar er en härlig helg! Stor kram

 2. Sandra says:

  Din bror verkar så snäll och generös. Nyfiken på hur du tackar honom för all hjälp? 🙂 Bjuder du på saker, ger presenter, pengar eller hur tackar du? Min bror hjälpte oss med en sak i trädgården. Vi tackade med en mysig hotellvistelse. Bara som ett litet tack.

  • alexandra says:

   Kan inte svara för annna-stina men jag har också fått mycket hjälp av mina nära och kära. Jag tackar dem med varma tack? Kanske middag eller lunch om det är den tiden på dagen… Dom gör precis samma sak när jag hjälper dem. Är det vanligt att ge varandra dyra gåvor för hjälp med småsaker?

  • Caroline says:

   Är det viktigt för dig att veta hur A-S tackar sin bror? Väldigt underlig och dömande fråga.
   Den här sortens subtila rygghuggande är inte ok!
   Tänk ett extra varv innan du skriver ngt nästa gång.

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Bra kommentar! Håller med dig helt lät dömande och konstigt. Sen som flera nedan skriver så är det väl inget konstigt att man hjälps åt i en familj och att man ber om hjälp inom familjen. Kan tänka mig att att det är ömsesidigt på alla sätt. Själv ber jag om hjälp och älskar och hjälpa min familj, både när de ber om det och inte.

 3. Lens says:

  Behövs inga presenter, man brukar väl hjälpas åt. Den ena gången behöver vi hjälp och nästa är det någon vän eller någon i släkten. Vi hjälper ofta våra barn, skulle aldrig förvänta mig en present, bara något man gör.

 4. Marie Å says:

  Haha, vilken lustig kommentar! Vi renoverar vårt hus, med hjälp av snälla familjemedlemmar. Skulle vi ge dem hotellnätter varje gång de gjort något skulle vi fått sälja hela huset! Gissar att A-S bror gillar att hjälpa din syster och systerdotter! Har även förstått att han är över på middag och andra festligheter ibland, det är väl sånt man gör j familjen! Umgås och ställer upp!

 5. Jonas says:

  2021 blir vårt år!

  Tänk att det redan gått 7 år sedan den där kvällen i Thailand. Det var väl då Johanna hamnade på Thailändsk tv med?

  Du är fantastiskt <3

 6. C says:

  Hej, jag undrar vad du önskat dig i 50-årspresent och hur du tänkt fira? Sen är jag nyfiken på om det är ett medvetet val att vara sambo eller om ni funderat på att gifta er? Slutligen undrar jag om ni är på väg att flytta till Oslo nu när ni haft så besvärligt att ses pga Corona?

 7. Mia says:

  Tack för underbar inspiration! Nu känns det bättre med att hösten är på intågande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *