ÅRETS 1:A SNÖ!

Godmorgon kära vänner! 

Ny dag, nya möjligheter! På alla sätt! Och idag vakande vi till årets 1:a snö! det är alltid något magiskt över det… och J blev sååå glad och flög upp ur sängen för att ringa JIG (som är i Thailand)facetime och visa!  Och tusen miljoner T.A.C.K. för magisk feedback igår. Jag är rörd, glad, smickrad och lycklig över att jag har så många underbara bloggläsare där ute! Utan er så hade jag faktiskt slutat att blogga nu för igår så lockade det… mer än någonsin… men som tur är så lyckades jag flytta fokus. Så från hjärtat: T.A.C.K.!!! och don´t let them get you som man brukar säga. Låt oss hoppas att de goda alltid vinner och jag kommer göra allt jag kan för att fortsätta att sprida glitter, kärlek & glädje omkring här inne i mitt egna lilla Gizmolina universum. Och p.g.a. det som hände i går så är jag mer pepp än någonsin på det. Så inget ont som inte har något gott med sig… !

Och igår så hade vi en riktigt trevlig kväll hemma hos pappa och hans fru och då vi kom dit så bad jag om att få ha köket för mig själv en stund också hjälpte Johanna mig att dekorera köksbordet och duka fram den goda thai take-away vi hade med oss. Tänk – det är inte så mycket som ska till för att skapa halloween feeling där hemma. 🙂

Att vakna till detta… det är lite magiskt med snö trots allt… i lagom dos. det här är lagom tycker jag. Ha, ha. 

Idag åker olivträden in men utemöblerna, de får stå till efter halloween eftersom vi ska ha gäster då och det är så fint att kunna ställa ut lyktor på bordet och lägga päslar på stolarna… 

Det blev Ugg premiär idag! och jag la upp en film på min insta story (du kan se den HÄR) då jag var ute och gick i snön på morgon i mina Juicy byxor.. som jag drar på mig varje morgon då jag kör hjärtat till skolan…  

Tillbaka till igår! Här är vi på väg hem till pappa runt kl.17.30.  Jag hade med mig blommor som jag pimpat med en halloween ballong (stället för en pumpa…) och i den fina gavepåsen (som är en nyhet hos Lagerhaus) gömde sig…

… súper fina servetter som passar perfekt nu i mellanperioden fram till jul (även de från Lagerhaus, de har samma print som påsen..) och de finaste papirtallrikar jag sett på länge, ser ut som bambu / trä… coola!, ett spöke som går på batteri (sååå fint! hittade det hos ICA Maxi) , ett ljus som ser ut som en pumpa (från Lagerhaus) och de där mini maschmallowsen – de kände jag fick vänta men visst är påsen fin! passar perfekt som fira-första-snön-present! (även de från Lagerhaus).

Och vips! så blev det halloween hemma hos min älskade pappa!  Och alltså det där spöket… det var SÅ fint! en perfekt gå-bort-present!  och även en fin detalj till barnens rum. 

Innan vi tackade för oss så fyllde jag en skål med halloween non-stops (alltså de säljer sååå galet mycket halloween smågodis hos ICA Maxi nu, för 39,90/kg. Ett tips!!!) också flyttade jag över blommorna till en bättre vas (den andra hade jag bara till transporten…).

Också fick jag en försenad födelsedagspresent som gömmer sig i påsen som bor i frysen här hemma nu…. Den innehåller årets löjrom! Sååå lyxigt gott!  Och ja, inom familjen kallas jag bara Anna.

 

Med det så önskar jag dig en underbar tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Halloween | 15 Comments

15 responses to “ÅRETS 1:A SNÖ!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Du är så positiv! Det är helt underbart! Din blogg är den enda som jag fortfarande besöker varje dag. Förr var det en massa men tycker din är den enda som håller. För man blir riktigt glad av att va här inne. Du sprider så mycket glitter. Och så fint du hade gjort för din pappa igår och så bra tips ska kolla in spöket idag. Tusen tack igen för allt glitter du sprider Keep Up THE gooood work. Åh så mysigt med snö!!! Längtar !

  • Åh tusen miljoner t.a.c.k. för underbara ord och magisk feedback Viktoria!!! 🙂 Jag blir såååå smickrad och glad då jag läser att min blogg är den enda du besöker. Vilken komplimang!

   Önskar dig den allra bästa dagen och TACK igen för din fantastiskt fina kommentar! Den värmer! Kram! 🙂

 2. MissC says:

  Tack för all inspiration du ger. Älskar din blogg fastän jag sällan ger avtryck med en kommentar. Det är en bra blandning mellan vardag och lyx. Ena dagen shopping i Hong Kong och nästa dag på Dollar Store, Love it!
  Att dessutom J är jämnårig med min minsting och att basket är en del av ditt liv precis som den är för mig då stora tjejen spelar det bidrar lite extra.

  • Ha, ha. Ja det är härligt med kontrasterna mellan Hong Kong och Dollar Store! 🙂 Och jag blir otroligt glad över att du uppskattar min mix av dyrt och billigt, vardag och lyx. Tusen miljoner .T.A.C.K. för det Miss.C.! och TACK för otroligt fina ord och världens bästa feedback! Och så kul att vi har barn på samma ålder, då kan man känna igen sig i mycket..

   Önskar dig en glittrig dag fylld av glädje! Kram! 🙂

 3. Så fint ni hade gjort hos din pappa =) jag undrar vad det är för växter han har i fönstret? =)
  Kramar

  • Åh tusen miljoner t.a.c.k. Jeni! 🙂 Tyvärr så vet jag inte vad det är för växter han har i fönstren? men jag kan fråga… !

   Önskar dig den allra bästa dagen! Kram! 🙂

 4. Lena says:

  Just det – håller med ovan… du är så positiv – fylld med glädje hela tiden. Härlig blogg med en massa inspiration. En av de få bloggarna som jag går in på varje dag.
  Och Lagerhaus – måste verkligen dit. Oj vad mycket fint de har ju – till ett bra pris dessutom.
  Ha en fin dag 🙂

  • Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för fantastiskt fina ord och underbar feedback Lena! 🙂 och vilken komplimang att jag är en av få bloggar som du besöker! jag blir rörd då jag hör det… ! Och ja, alltså Lagerhaus… de har fått in sååå mycket fint nu ! var där igår och gick helt bananas, Ha, ha. Deras presentpåsar inför jul… allt godis… åhhh man blir glad! och som du skriver, man får allt till ett bra pris dessutom. That we like!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag! Kram! 🙂

 5. Löjrom, det gillas.
  Har lite i Sverige-frysen.
  Gillar din blogg för här slipper man all uttjatad reklam, Ellos t.ex.
  Kram från Titti i Thailand, 29 plusgrader är härligt.

 6. Josefine says:

  Härligt att du fortsätter blogga!
  Avundsjuka och missunsamma människor ska du inte lägga vikt vid, de mår troligen sämst av det själva.
  Har följt dig länge och uppskattar dina tips, shopping, resor och att du (liksom jag är med min son) ofta är ensam med dottern då mannen reser. Efter ditt värdefulla tips om Sunwing Bangtao tjatar jag på honom dagligen! (han vill bara vara hemma då han är ledig och jag vill resa!).
  Kram och tack!

 7. Veronica says:

  Vi ska renovera badrum , tvättstuga, hall o kök. Har du tips o idéer på inredning. Skulle gärna vilja att du har lite hemma hos reportage hos dig o kanske från vänner eller magasiner. Tack för en inspirations blogg med blandning av lyx o vardag. Njut av dagen!

 8. Lisa says:

  Hej!
  Har inte heller kommenterat på din blogg tidigare.
  Jag har nog följt dig nästan dagligen genom era olika boenden i oslo till flytten till sverige. Din stil har stått sig och är så inspirerande. Jag tar till mig att göra vardag till fest genom enkla medel. Även om jag verkligen inte kan pyssla i er nivå…;)
  Tycker att du är stark som fortsätter ge ut detta “glossiga magasin” helt gratis till oss som läser. Så nyfiken på din nya id’e…
  Kram

 9. Veronica says:

  Åh snö hade varit efterlängtat här nere på västkusten nu efter regn regn regn och massa blåst. I varje fall minusgrader så det blev hårt i backen hade varit toppen för här är så blött och geggigt.
  Kram

 10. Anna says:

  Hej! Jag är nästan din raka motsatt därför älskar jag din blogg för det är en sådan härlig kontrast till mitt liv. Jag är en nyfiken själ och tycker alla människor är spännande. Jag älskar att följa ditt glittriga liv, det ger en skön avkoppling och verklighetsflykt en stund för mig. Vi är nog många som läser men inte kommenterar. När jag kommenterar så vill jag gärna få respons från bloggaren…
  Fortsätt sprida glitter för vi är många som uppskattar det och kom ihåg blogga alltid för din skull.

  • Men åhhh så glad jag blev nu! Tusen miljoner TACK för din trevliga, ärliga och härliga kommentar Anna! 🙂 Visst är det underbart med kontraster och spännande med människor, jag älskar det jag också. Och tack snälla du för de kloka orden att jag ska blogga för min skull… det tar jag med mig !

   Önskar dig en magisk dag fylld av glitter och tack igen för att du kom dig för att skriva till mig! Det sätter jag stor pris på! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *